Oldal frissítése

Colorblock CBCUBEMINIR, piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Colorblock CBCUBEMINIR, piros

A Colorblock jelenleg a legkisebb hordozható hangszóró a piacon, így mindenhová magaddal viheted a telefonoddal együtt. A 3 centis kocka biztosan elfér a zsebedben, és minden helyzetben készen áll arra, hogy kihangosítson. A mellékelt szíj remek ötlet, funkcionális és stílusos kiegészítőként felrakhatod a csuklódra, vagy a kulcstartódra. Kis mérete ellenére 2 W teljesítménnyel bír, és az akkumulátor akár 4 órát is kibír egy feltöltéssel.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagyon kicsi Bluetooth hangszóró (33×30×30 mm)
  • A telefon vagy tablet hangszórójának erősebb helyettesítője
  • Elfér egy zsebben, és fel lehet szíjazni például a kulcstartóra
  • Jobb szelfik a távoli exponáló gombbal
  • Kihangosító, hívások fogadására
  • Az akkumulátor élettartama akár 4 óra is lehet

Extra funkciók

A Colorblock  különlegessége a távoli exponáló gomb. Csak beállítod a telefonodat a tökéletes helyzetben, és  egyszerűen megnyomod a gombot a megfelelő pillanatban. Nem kell többé időzítőt programozni és reménykedni egy jó képben. Az időzítésen felül egyszerűbb lett újracsinálni egy fotót, hiszen nem kell újra beállítani a telefont minden kép után. A Colorblock-ot kihangosító funkcióval is ellátták. Amikor egy bejövő hívás érkezik, a zene automatikusan szünetel, lehetővé téve, hogy beszélj a hívó féllel. A beépített mikrofon gondoskodik a tökéletes hallhatóságodról.

 
Kód:  BGB490b
Termékszám:  CBCUBEMINIR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10