Oldal frissítése

Cololight PRO Gift (6 db/Stone Base)

5 3 értékelés
Előrendelési ár
48 990 Ft

Cololight PRO Gift (6 db/Stone Base)

Moduláris intelligens világítás 16 millió színnel

A Cololight PRO Gift LED fény okos otthonná alakítja az otthonodat. Lehetővé teszi a LED fény vezérlését mobiltelefonon keresztül. Automatizáld az otthonodat és vezéreld távolról a Cololight alkalmazás segítségével. A LED fényeket használhatod az otthonodban éjszakai fényként, a fal megvilágításához, motiváló háttérként a játékokhoz vagy a tökéletes atmoszféra kialakításához. Az egység hatszögletű és 19 LED-et tartalmaz, a 16 millió elérhető színárnyalatnak hála végtelen számú színváltozat áll a rendelkezésedre. Nagyra értékelheted a könnyű csatlakoztatását a Plug& Play funkcióval.


A Cololight PRO Gift LED fény legfontosabb jellemzői

  • A Cololight PRO Gift LED fény vezérelhető hangsegédekkel vagy egy érintőgombbal
  • Hatszögletű és 16 millió színnel rendelkezik
  • Minden egység 19 LED-et tartalmaz
  • Támogatja a Plug & Play-t
  • Kompatibilis az Google Asisstant a Amazon Alexa
  • Könnyedén csatlakoztatható Wi-Fi segítségével
  • A LED technológiával alacsony az energiafogyasztása
  • A hatszögek megvásárolhatók és kombinálhatók egymással
  • Minden egységhez beállítható az egyedi színe
  • A csomag tartalmaz három egységet, egy állványt és egy tápkábelt

Irányítsd a fényt a hangoddal

A Cololight PRO Gift LED fény kompatibilis az Amazon Alexa, Google Home és Siri hangsegédekkel. A fényt csatlakoztathatod az otthoni Wi-Fi hálózathoz. Ezentúl valós időben vezérelheted az otthonodat akár még távolról is. A LED egység mellett a készlet tartalmazza az állványt, amellyel elhelyezheted az egységet az asztalon illetve az egy méter hosszúságú USB töltőkábelt is.


Állítsd be a LED fény működésének idejét

A Cololight PRO Gift LED fény vezérelhető a hangsegédekkel vagy az érintőgombbal is. Felkapcsolhatod vagy lekapcsolhatod a fényeket még akkor is, amikor nem vagy otthon, beállíthatod az időzítőt vagy bekapcsolhatsz egyes fényeket. Egyik remek tulajdonsága, hogy felkapcsolja a fényeket abban a pillanatban, amikor hazaérsz. A LED világítást minden egyes szobában elhelyezheted. Eredeti megjelenésének köszönhetően a Cololight moduláris világítás alkalmas lehet bármelyik otthonba. A mobilalkalmazás használatával az intelligens világítást az aktuális hangulatodhoz igazíthatod, így mindig a tökéletes atmoszféra vár, kellemes környezetben telhet a pihenés is.


Rengeteg tervezési lehetőség

Vásárolhatsz további egységet is, ezeket pedig könnyedén csatlakoztathatod egymáshoz egy egyszerű bepattintással. Végtelen számú egységet csatlakoztathatsz a falon vagy akár a mennyezeten is. Az állványon maximum 10 egységet helyezhetsz el együtt. Lehetőséged van minden egység színének beállítására. Nagyra értékeled majd stílusos megjelenését és kompakt méreteit: 86 × 74,5 × 30,5 mm. Állítsd be a fények működésének idejét a mobiltelefonoddal, vagy kapcsold be vagy ki a világítást esetleg állítsd be az ütemezés idejének kezdetét vagy végét, akár távolról is.


Sok fény alacsony energiafogyasztással

Nagyra értékelheted a Cololight PRO Gift LED fény alacsony energiafogyasztását, amelyet a LED technológiának köszönhet. 1-3 A áramú 5 V-os tápegységet használ, amely függ az egységek számától, a feltöltése pedig powerbank-en keresztül történik. Bárhová bedughatod, ahol csak szükséged van rá. Helyezd el a nappaliban vagy a hálószobában, mindig megfelel majd a követelményeknek. Ütemezd a fények bekapcsolását amikorra hazaérsz, így egy kellemesen megvilágított otthon vár rád.



Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Szlovák, Magyar

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Világítás, Smart-Home

Megjelenés

Stílus Modern

Elhelyezés

Helyiség Gyerekszobába, Hálószobába, Dolgozószobába
Elhelyezés Éjjeliszekrényre, Íróasztalra

Típus és rendeltetés

Lámpa típusa Asztali
Rendeltetés Beltéri

További tulajdonságok

További tulajdonságok Fényerő szabályzás, Smart

Méret

Magasság 7,45 cm
Szélesség 8,6 cm
Hossz 3,05 cm

Fényforrás

Fényforrás Integrált LED

Feszültség és energiafogyasztás

Bemeneti feszültség 5 V

Tápellátás

Tápellátás Hálózati
Kód:  CLLghTC018
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CL166A6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05