Oldal frissítése

Cololight okos moduláris wifi világítás - 1 blokk aljzattal

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 8 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 8 860 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3-4 db 8 720 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több db 8 610 Ft/db

Cololight okos moduláris wifi világítás - 1 blokk aljzattal

A Cololight intelligens wifi világításrendszer egy különleges kiegészítő minden modern otthon belső teréhez, nem mindennapi design jellemzi. A Cololight rendszert minden okostelefon- tulajdonos élvezheti, akár Android-, akár iOS rendszerű eszköze van. A telefonra telepített alkalmazás segítségével a fényt az aktuális hangulatodhoz igazíthatod, és mindig kellemes környezetet hozhatsz létre kikapcsolódáshoz, vagy az energiatartalékaid feltöltéséhez. Tetszőlegesen egymás mellé illeszthető hexagonok- hatszögek- teszik lehetővé, hogy a belső térhez leginkább illő világítást állíts össze. Pillanatnyi hangulatodat az RGB LED diódák segítségével létrehozható 16 millió színnel fejezheted ki. 

A Cololight moduláris világítás legfőbb előnyei

  • A csomag tartalma egy Cololight blokk aljzattal
  • Android 4.0+ , vagy  iOS 7.0+ rendszerekkel vezérelhető
  • 2,4 GHz- es wifi kapcsolattal működik
  • A csomagolás tartalma egy Cololight blokk aljzattal, vezérlő és kézikönyv
  • A világítás irányítására háromféle lehetőség áll rendelkezésre- köztük hangvezérlés
  • Egy blokk tartalma 19 darab színváltoztató LED
  • Finom minimalista design 
  • Plug & Play elven működik
  • Aljzatonként 10 blokk csatlakoztatható egymáshoz, a falon és a mennyezeten pedig végtelen számú
  • Alacsony energiafogyasztásának köszönhetően használható powerbank- kal 

    Mindig kellemes légkör a Cololight- tal

    Az egyes blokkok helyes csatlakoztatás után végtelen színkombinációban ragyognak. A Cololight teljes figyelmedet lekötheti, így az örökkévalóságig kísérletezhetsz a színekkel, vagy használhatod akár mint aláfestést valamilyen tevékenységhez, sőt segíthet a koncentrálásban és a munkahelyi stressz feloldásában is. Tökéletes kiegészítője lehet ezáltal bármely irodának. A Cololight beltéri világítás utánozhatatlan hangulatot teremt a helységben. A rendszer telepítése gyerekjáték. Kapcsold össze a részeket, és helyezd őket a kiválasztott helyre. Ezután következhet a Cololight párosítása a wifi- vel, majd a kalibrálás a főblokk hátoldalán található érintőgomb segítségével. Az okostelefon- alkalmazás használata pofonegyszerű, a fényhatások beállítását is segíti. 

    Egyszerűség mindenek előtt 

    A teljes rendszer telepítése végtelenül egyszerű. Kapcsold össze a részeket, és helyezd őket a kiválasztott helyre a beltérben. Ezután következhet a Cololight párosítása a wifi- vel, majd a kalibrálás a főblokk hátoldalán található érintőgomb segítségével. Az okostelefon alkalmazás használata pofonegyszerű, a fényhatások bemutatásával kezdődik. A világítás akár telefon nélkül is vezérelhető, a Siri, a Google vagy az Amazon Alexa asszisztensekkel, távirányítóval, vagy érintés érzékelővel.

    Android- alkalmazás letöltése - Play Store:
    play.google.com/store/apps/details?id=com.ilifesmart.quantum&hl=en_US

    iOS alkalmazás letöltése - Apple Store:
    apps.apple.com/cz/app/cololight/id1382501135?l=en
     


    Kód:  MPColo01
    Termékszám:  CL160

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB20