Oldal frissítése

COLLISTAR Multi-Active Deodorant 24 Hours 125 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COLLISTAR Multi-Active Deodorant 24 Hours 125 ml

A COLLISTAR Multi-Active Deodorant 24 Hours fújós dezodor egy szelíd kozmetikai termék, amely minimalizálja az irritáció kockázatát, ugyanakkor garantálja a tartós frissességet. A termék finoman illatosított, és mindennapi használatra alkalmas, a munkahelyeden és szabadidős tevékenységek során egyaránt. Nagyobb fizikai vagy mentális stressz esetén különösen értékelni fogod ezt a dezodort. Ez az egyedülálló dezodor 24 órán keresztül megvéd a nem kívánt izzadságtól!
A hatékony dezodor antibakteriális hatású, gyorsan felszívódik és hamarosan megszárad. A gazdag természetes összetétel többek között speciális mikronizált pamutszálakat tartalmaz. Az aktív összetevők hidratálják és mélyen táplálják a bőrt. Tökéletes puhaságot és gondoskodást nyújtanak a bőrnek. A dezodor nem tartalmaz alumíniumsókat. Kényeztesd magad egy fényűző frissítővel és kellemes illattal, amely sosem fog cserben hagyni téged!
 
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Alkalmazd a hónalj bőrére, amikor csak szükséges.
Kiszerelés:
125 ml

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Típus

Típus Női

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor
Kód:  KSTE0282
Termékszám:  8015150251150

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15