Oldal frissítése

Colido X3045 Duo Wifi

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Colido X3045 Duo Wifi

Valósítsa meg álmait és készítse el saját alkatrészeit vagy játékait ezzel a 3D nyomtatóval. Összehasonlítva más modellekkel árkategóriájában a Colido X3045 Duo két nyomtatófejjel bír, amelyek lehetővé teszik az anyagok kombinálását érdekes színváltozatok létrehozására. Ezen felül szabadalmaztatott, tapadásmentes üveg felülete lehetővé teszi az elkészült darabok puszta kézzel való eltávolítását. A nyomtató zaj- és szagmentesen működül, robosztus kivitelezése pedig csökkenti a rázkódásokat így 100%-os nyomtatási pontosságot eredményez.

A Colido X3045 Duo főbb jellemzői

  • Közepes méretű nyomtató 0,1 mm-es toleranciával
  • A kettős nyomtatófej lehetővé teszi az anyagok kombinálását
  • Nyomtatási térfogat 30 x 30 x 45 cm
  • A szabadalmaztatott üveg felület lehetővé teszi a kész darabok kézi eltávolítását
  • Kész modellek készítése ABS és PLA műanyagokból
  • USB kapcsolat számítógépével
  • Cseh szoftver az egyszerű tervezés érdekében
  • Szagtalan nyomtatás

3D nyomtató otthonába és irodájába

A nyomtató rendkívül kompakt és könnyedén elfér otthonában vagy irodájában. A Colido X3045 USB kábel segítségével csatlakozik számítógépéhez, vagy behelyezhet egy memória kártyát az SD kártya foglalatba tervrajzával és egyszerűen elindítja a munkafolyamat az érintőképernyő segítségével. A nyomtató cseh nyelvű belső szoftverrel együtt érkezik és rendkívül könnyűvé teszi a tervezést. A Colido X3045 Duo rendkívül halkan dolgozik, így hagyhatja, hogy bonyolultabb darabokon akár az éjszaka folyamán dolgozzon, ráadásul kellemetlen szagok nélkül.

Paraméterek

Nyomtatási felület

Mélység 300 mm
Szélesség 300 mm
Magasság 450 mm

Fejek száma

Fejek száma 2
Kód:  CO3D5
Termékszám:  LMD084BQ7J

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15