Oldal frissítése

Colido M2020 3D nyomtató

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Colido M2020 3D nyomtató

Valósítsa meg álmait és készítse el saját alkatrészeit vagy játékait ezzel a 3D nyomtatóval. Összehasonlítva más modellekkel árkategóriájában a Colido M2020 a legkisebb toleranciával bír, mindössze 0.1 mm-essel. Ezen felül szabadalmaztatott, tapadásmentes üveg felülete lehetővé teszi az elkészült darabok puszta kézzel való eltávolítását. A robosztus kivitelezés csökkenti a rázkódásokat így 100%-os nyomtatási pontosságot eredményez.

Colido M2020 főbb jellemzői

  • Közepes méretű nyomtató 0,1 mm-es toleranciával
  • A szabadalmaztatott üveg felület lehetővé teszi a kész darabok kézi eltávolítását
  • 40%-kal kisebb zajkibocsájtás
  • Kész modellek készítése ABS és PLA műanyagokból
  • Vezérlés érintőképernyővel
  • Cseh nyelvű szoftver
  • Robosztus kivitele csökkenti a rázkódásokat
  • Haladó felhasználóknak is

3D nyomtató otthonába és irodájába

Köszönhetően tégltest alakjának a nyomtató rendkívül kompakt és könnyedén elfér otthonában vagy irodájában. A Colido M2020 USB kábel segítségével csatlakozik számítógépéhez, vagy behelyezhet egy memória kártyát az SD kártya foglalatba tervrajzával és egyszerűen elindítja a munkafolyamat az érintőképernyő segítségével. A nyomtató cseh nyelvű belső szoftverrel együtt érkezik és rendkívül könnyűvé teszi a tervezést. A nyomtató haladó felhasználók számára ajánlott leginkább.

Paraméterek

Nyomtatási felület

Mélység 200 mm
Szélesség 200 mm
Magasság 200 mm
Kód:  CO3D9
Termékszám:  LMD048B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10