Oldal frissítése

Colido Compact

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Colido Compact

Valósítsa meg álmait 3D-ben! A kompakt 3D nyomtató biztonságosan nyomtat még zárt térben is, így tökéletesen alkalmazkodik az otthoni környezethez. Kis mérete ellenére, a Colid Compact kiváló nyomtatási minőséget biztosít, így megfelelő az otthoni használatra készült játékok és különböző tárgyak nyomtatásához.

Fontosabb jellemzők

  • Helytakarékos kialakítás
  • Kiváló minőségű 3D nyomtatás
  • Biztonságos, átlátszó fedéllel rendelkezik
  • Csatlakoztatás után rögtön nyomtathat
  • Szagtalan

Ügyes tervezés

Az elegáns és modern átlátszó fedél otthoni vagy irodai dekorációnak is beillene, de lehetővé teszi, hogy a felhasználók láthassák a készülék belsejében végbemenő teljes nyomtatási folyamatot. A nyomtató megbízható tulajdonságokkal rendelkezik, valamint a nyomtatványok nem mérgezők, és a nyomtatási folyamat minimális szagkibocsátással jár. Minden családtag számára biztonságos, beleértve a háziállatokat is.

Pontos megjelenítés

A Colido Compact finom, sima és pontos 3D tárgyakat nyomtat és épít, és ezzel túlszárnyal más 3D-s nyomtatókat.  A nyomtatási felbontás akár 0,1 mm-es is lehet, amely csúcsteljesítménynek számít az FDM technológiával működő 3D nyomtatók között. A zajszint pedig csak 60 dB, így nem zavarja Önt, ha éppen más feladatokra kell koncentrálnia.

A csomag tartalma:
Colid Compakt 3D nyomtató
500 g-os PLA szálak
USB Flash Drive
Szerszám
Kézikönyv

Paraméterek

3D nyomtató technológia

3D nyomtató technológia FDM

Nyomtató anyag tulajdonságai

Nyomtatószál átmérő 1,75 mm

Nyomtatási felület

Mélység 130 mm
Szélesség 130 mm
Magasság 130 mm

Rétegvastagság

Min. rétegszélesség 0,1 mm

Fejek száma

Fejek száma 1
Kód:  CO3D1
Termékszám:  LMD127XQ7J1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20