Oldal frissítése

Coleman Salida rectangular

Kiegészítők a termékhez

Coleman Salida rectangular

A stílusos gyermek hálózsák főleg a fiatal lányokat fogja megörvendeztetni. A bájos design és lila szín elragadtat minden lányt. A belsejében egy zseb található, amely tökéletes az értéktárgyak vagy kis játékok tárolására.  140 cm magasságig ajánlott. A  kerületi cipzár széthúzásakor a hálózsákot takaróvá lehet széthajtani. Ez jó szolgálatot tehet otthon és kirándulások esetén is. Hőmérséklet meghatározás: Komfort + 8 ° C,  Limit + 3 ° C, Extrém -10 ° C-ig.  A termék egy kompressziós csomagolásban van.

Legfontosabb jellemzők

  • Bélés: poliészter 185T
  • Bélés: sima poliészter 185T
  • Szerkezet: egyrétegű 1 × 400 g / m2
  • Méret 167 × 66 cm × 45 cm

Egyedi jellemzők

A paplan hálózsák néhány kivételes tulajdonságával lenyűgöző. Ezek közül az egyik a kényelem biztosítása és a tökéletes hőmérsékleti  tulajdonságok megtartása. A  Coletherm 700 g szigetelés megfelelően  kényelmes. Lefekvéskor, valamint a hőmérséklet megtartását biztosítja a gallér mandzsettája. A hő elillanását szintén megakadályozza a  thermolock takaró, amely az egész cipzár mentén megtalálható. 

 
Kód:  SPTkn0522
Termékszám:  3138522071516

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10