Oldal frissítése

Coleman Darwin 4 plus

4,5 2 értékelés
55 490 Ft

Coleman Darwin 4 plus

A Coleman Darwin 4 plus 4 fő számára egy sokoldalú tágas sátor, amelyet értékelni fog folyóparton, kempingezésnél és különösen kedvezőtlen körülmények között. A Coleman Darwin 4 plus egy kényelmes dupla rétegű sátor, amelynek könnyű tömege, egyszerű építése és egyszerűsége közvetlenül biztat a gyakori tartózkodásra természetben. A sátor szerkezetét 3 üvegszálas rúd alkotja biztosítva a sátor kiváló ellenállását  széllel szemben és szilárdságot. A sátor nem párásodik köszönhetően a kiváló szellőztetésnek, amelyet szellőzőnyílások biztosítanak. Az ablakok az előtérben, amelyeket sötétíteni lehet, elegendő fényt biztosítanak a sátorban, egyben magánéletet a sátorozóknak. Hálószobán kívül tartalmaz egy előszobát polietilén padlóval. Önoltó Fire retardant alakítás UV védelemmel együtt UV Guard Sun Protection és vízálló rendszerrel WeatherTec 3000 biztosítja a sátor biztonságát, kényelmét és tartósságát. Coleman Darwin 4 plus kompromisszumot jelent stabilitás, tömeg és tömöríthetőség között. 

Tulajdonságok

  • Ragasztott varratok
  • Tűzvédelem
  • UV védelem
  • Minőségi kidolgozás
  • Üvegszálas (Fibreglass) szerkezet
  • Tágas bejárat a sátorba
  • Előszoba padlóval
  • Egyszerűen összeállítható és megbízható rögzítés
  • Zsebek a belső sátorban
  • Belső és külső burkolat
  • A belső sátor egyszerű odatűzése

Amit tudnia kell

A Coleman Darwin 4 plus minőségi sokoldalú sátor, amelynek tömege mindössze 6,2 kg, amely gyorsan és egyszerűen összeszerelhető. 2 réteg alkotja, külső sátor (tropiko) poliészterből, poliuretán bevonatból készült ragasztott varratokkal és az ablakok PVC-ből vannak. Vízoszlop magassága 3000 mm és teljesen elegendő a legtöbb esetben. A belső sátor légáteresztő poliészterből készült kombinálva egy átlátszatlan hálóval és vízálló padlóval polietilénből. Az első két, összesen a 3 üvegszálas rúdból keresztezve vannak és a sátor hálószobáját alkotják. A harmadik rúd képezi a praktikus előteret levehető polietilén padlóval, amely tökéletesen fedi a sátor bejáratát. A sátor stabilitásához és ellenállásához rossz időjárás ellen jelentősen hozzájárul a hajlított kialakítás, és rögzítés az előtér szerkezetével. Ennek a kupola sátornak hajlított szerkezete magasságát is növeli. Anyaga 100%-s védelmet nyújt minden típusú ultraibolya sugárzástól. Egyben meghosszabbítja a sátor élettartamát azzal, hogy az anyagot az UV sugárzás hatása nem károsítja. A tűzvédelem növeli a sátor biztonságát, mert érintkezésnél lánggal a sátor nem gyullad meg, csak az érintett terület ég el.

Csomagolt sátor mérete:
58 × 20 × 19 cm

 A szétterített sátor mérete:
280 × 340 × 140 cm

Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 4
Forma Iglu
Sátor összetétele Előszobával

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló
Vízoszlop nyomás 3 000 mm
Vízszint magassága 10 000 mm
Szerkezet anyaga Üvegszál
Szín Zöld
Tömeg 5,4 kg
Ponyvák száma Kétponyvás
Burkolat anyaga Poliészter

Típus

Típus Outdoor

Méret - kibontva

Mélység 340 cm
Szélesség 280 cm
Magasság 140 cm

Méret - csomagolva

Mélység 58 cm
Szélesség 20 cm
Magasság 19 cm
Kód:  SPTkn0504
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3138522122652

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15