Oldal frissítése

COLD STEEL alap konyhai késkészlet

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COLD STEEL alap konyhai késkészlet

A COLD STEEL késkészlet tökéletes segítő minden háztartásban. A készlet négy olyan kést tartalmaz, amelyek otthon gyakori használatban vannak. A kések pengéi csiszolt, német 4116 acélból készültek, tökéletesen élesek. Dupla anyagból készült fogantyú garantálja a kényelmes és biztonságos fogást. A készlet két különböző méretű séfkést tartalmaz, amelyek lehetővé teszik hús, hal, gyümölcs és zöldség darabolását. Nagyobbak, nehezebbek és szeletelés során kitűnően tartják az irányt. A merev csontozókés segítségével könnyedén levághatod a zsírt, az inakat, és leválaszthatod a húst a csontról. A tartóban található filékés feladata pedig egyértelmű - hibátlan halfilét készíthetsz vele. Kezdd mindig a főzést a jó minőségű, acélból készült konyhai COLD STEEL késkészlettel.

A COLD STEEL késkészlet legfontosabb jellemzői

  • Alap késeket tartalmazó készlet, amely kiváló szolgálatot tesz a konyhában
  • Két séfkést, egy csontozó- és egy filékést tartalmaz
  • A pengék rendkívül élesek, német 4116 acélból készültek
  • Dupla anyagból készült fogantyúk biztosítják a kések kényelmes és biztonságos használatát
  • Színes kivitel: fekete-rozsdamentes

Kések, amelyek belesimulnak a kézbe

A kések fogantyúi két anyagból készülnek. Az alap merev polipropilénből, amely megadja a késnek a formáját és szilárdságát. A felületet ezután rugalmas és puha Kray-Ex polimerrel vonják be, amely meggátolja a csúszkálást. A COLD STEEL alapkészlet segítségével könnyedén felvághatod és elkészítheted a húst, halat, zöldségeket és egyéb összetevőket.

Karbantartás:
A COLD STEEL késeket ajánlott kézzel elmosni, mivel a mosogatógépben levő forró víz és gőz nem tesz jót nekik. Használat után mosd el a késeidet folyó víz alatt, és töröld szárazra. Ezután tedd bele a tartókba, és ne tartsd őket fiókban más fém edényekkel. A késekkel való munkához lágyabb anyagból, például műanyagból vagy fából készült vágódeszkát használj. A pengéket rendszeresen meg kell élezni, mivel az életlen pengék veszélyesek lehetnek. A késeket késélezővel vagy élező kővel teheted ismét élessé.

A készlet tartalma:
20VCBZ - 10" séfkés
20VCAZ - 8" séfkés
20VBCZ - szilárd csontozókés
20VF6SZ - 6" filékés tokkal 


Paraméterek

Típus

Mosogatógép Mosogatógépben nem mosható
Kés típus Filéző kés
Nyél anyaga Műanyag

Penge

Penge anyaga Acél
Penge szélessége 2,75 mm

Mennyiség

Darabszám a készletben 4 db
Kód:  CSTESN622
Termékszám:  705442216622

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05