Oldal frissítése

Colbor W60R video LED lámpa

67 390 Ft

Colbor W60R video LED lámpa

Videók forgatásával, fényképezéssel vagy a közösségednek való streameléssel foglalkozol? Amennyiben ez így van, fontos figyelmet szánni a megfelelő megvilágításnak, amely minden jó minőségű felvétel alapja. A remek Colbor stúdió lámpának köszönhetően számíthatsz rá, hogy mindig optimális körülményeid lesznek az alkotáshoz. Egy 60 W maximális teljesítményű vakut kínáló állandó stúdió lámpáról van szó. Az állandó fényű stúdió lámpa fő jellemzője a folyamatos világítás, ezért remek választás sötét helyek megvilágítására és forgatásokon való használatra. Hagyományos négyszög alakja biztosítja a lehető legjobb teljesítményt valamint a fény minden irányú és célzott eloszlását is. A csomagolásban adapter is rejtőzik.

Stúdió lámpa Colbor W60R video LED lámpa ...
Stúdió lámpa Colbor W60R video LED lámpa ...

A nagyszerű Colbor W60R video LED lámpa stúdió lámpa fontos tulajdonságai

  • A remek Colbor stúdió lámpa emeli a fényképeid színvonalát
  • Egy 60 W maximális teljesítményű vakut nyújtó állandó stúdió lámpáról beszélünk
  • Hagyományos négyszög alakja biztosítja a fény minden irányú és célzott eloszlását is
  • 2700 és 6500 K közötti színhőmérséklettel rendelkezik
  • Színvisszaadási indexe 99 Ra
  • A csomagolásban adapter is rejtőzik

A minőségi Colbor stúdió lámpa első osztályú eredményeket biztosít

A stúdió lámpa 2700 és 6500 K közötti széles színhőmérsékleti palettával rendelkezik, amely színárnyalatok tarka skáláját kínálja neked, így lehetővé teszi, hogy hozzáigazítsd a világítást a pillanatnyi szükségletekhez és az adott környezethez. Meleg fehér fényt nyújt egy gyertya, a tűz vagy a naplemente és a napfelkelte színére emlékeztető sárga és narancssárga árnyalatokkal. Általában közvetlen napsütésben szoktak vele felvételeket készíteni. Hideg fehér fénnyel is kitűnik, amely a villám felvillanását megidéző kék szín körül mozog. Nappali megvilágításban árnyékban szoktak vele felvételeket készíteni.

Méret:

93 × 157 × 43 mm (ma × sz × mé)

Tömeg:

345 g

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény 60 W
Megvilágítás típusa Állandó
Fény alakja Négyzetes
Kiegészítők Adapter

Színhőmérséklet

Méret & súly

Szélesség 157 mm
Magasság 93 mm
Mélység 43 mm
Tömeg 345 g
Kód:  SVEmb21
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CO-W60R-DB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15