Oldal frissítése

Colbor CL60R

95 990 Ft

Colbor CL60R

Multimédiás tartalmak létrehozásával foglalkozol vagy fényképezel? Amennyiben ez így van, fontos figyelmet szánni a megfelelő megvilágításnak, amely minden jó minőségű felvétel alapja. Az elsőrangú Colbor stúdió lámpa segítségével létrehozhatod az alkotáshoz a legjobb körülményeket. Egy 80 W maximális teljesítményű vakut nyújtó állandó stúdió lámpáról beszélünk. Az állandó fényű stúdió lámpa jellegzetessége a folyamatos világítás, így kitűnő sötét helyek megvilágítására vagy forgatásra. Kör alakjával ideális olyan fényképészeknek, akik portrékkal vagy termékfotózással foglalkoznak, ugyanis biztosítja, hogy a fény egyenletesen oszoljon el, és nem fog árnyékokat létrehozni. Az energiaellátás biztosításához akkumulátort is használhatsz, de a hálózati tápellátást is választhatod, ezáltal a műteremben és utazáskor is biztosított a lámpa kényelmes használata. A csomagolásban tartó, hordtáska és adapter is rejtőzik.

Stúdió lámpa Colbor CL60R ...
Stúdió lámpa Colbor CL60R ...

A kiváló Colbor CL60R stúdió lámpa döntő jellegzetességei

  • A kiemelkedő Colbor LED-es stúdió lámpa javít a fényképeid minőségén
  • Egy 80 W maximális teljesítményű vakuval felszerelt állandó stúdió lámpáról beszélünk
  • Kör alakja garantálja a fény egyenletes eloszlását és minimalizálja az árnyékok keletkezését
  • Tápellátás: elemes és hálózati
  • A stúdió lámpának LED-ek a fényforrásai
  • 2700 és 6500 K közötti színhőmérsékleti tartománnyal rendelkezik
  • Színvisszaadási indexe 97 Ra
  • A felesleges hő elvezetését minőségi hűtés szolgálja
  • A kulcsfontosságú adatokat a jól olvasható tájékoztató kijelző mutatja meg
  • A csomagban tartó, hordtáska és adapter is található

A kitűnő Colbor stúdió lámpa a csodálatos eredmények garanciája

Az elsőrangú Colbor stúdió lámpa fényének forrásai az energiatakarékos, mégis nagy teljesítményű integrált LED-ek. A stúdió lámpa 2700 és 6500 K közötti széles színhőmérsékleti palettával rendelkezik, amely színárnyalatok gazdag skáláját biztosítja, és lehetővé teszi a világítás beállítását a választásodnak és a konkrét környezet szükségleteinek megfelelően. Meleg fehér fényt ad ki egy gyertya, a tűz vagy a naplemente és a napfelkelte színére emlékeztető sárga és narancssárga árnyalatokkal. Jellemzően közvetlen napfényben lehet vele felvételeket készíteni. Hideg fehér fény is jellemzi, amely a villámot felidéző kék színbe hajlik. Arra használják, hogy napközben, árnyékban készítsenek vele felvételeket.

Adj új töltést a szociális hálóidnak

Ez a LED-es stúdió lámpa a kitűnő Colbor márkától nemcsak a témát világítja meg megfelelően, hanem az árnyékos tereket is. Az integrált hűtésnek köszönhetően képes túlmelegedés nélkül nagyszámú villanást létrehozni. A stúdió lámpának egy tájékoztató kijelző is a része, ahol a fényképek elkészítése előtt leellenőrizheted a beállított értékeket.

Hasznos elemek és intuitív vezérlés

A kiváló Colbor stúdió lámpával jól fogod kihasználni az időt. A távvezérlésnek köszönhetően kényelmes távolságból is be lehet kapcsolni a vakut, ráadásul a hosszú vezetékekkel sem kell foglalkoznod.

Nagyság:

90 × 140 × 80 mm (ma × sz × mé)

Tömeg:

760 g

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény 80 W
Megvilágítás típusa Állandó
Fény alakja Kör
Tápellátás Elemes, Hálózati
Fényforrás Integrált LED
Kiegészítők Tartó, Hordtáska, Adapter
Tulajdonságok Információs kijelző, Hűtés
Funkciók Távirányító

Színhőmérséklet

Méret & súly

Szélesség 140 mm
Magasság 90 mm
Mélység 80 mm
Tömeg 760 g
Kód:  SVEmb14
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CO-CL60R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10