Oldal frissítése

Colbor CL330

Leárazás -14 %
215 690 Ft 251 990 Ft

Colbor CL330

Multimédiás tartalmakat hozol létre vagy fényképezel? Ha ez így van, fontos a megfelelő megvilágítás, amely minden felvételhez kulcsfontosságú. A remek Colbor stúdió lámpával garantált lesz, hogy a körülmények mindig ideálisak lesznek az alkotáshoz. Egy 330 W maximális teljesítményű vakuval felszerelt állandó stúdió lámpáról beszélünk. Az állandó fényű stúdió lámpa kulcsfontosságú ismertetőjegye a folyamatos világítás, ezért ideális sötét helyek megvilágítására és forgatásra is alkalmas. Kör alakú dizájnjának köszönhetően alkalmas portrék vagy termékek fotózására, biztosítja a fény kiegyensúlyozott terjedését és megakadályozza az árnyékok kialakulását. Az energiaellátás biztosításához akkumulátort is használhatsz, de a hálózati tápellátás is lehetséges, ennek köszönhetően a lámpát mind a műteremben, mind utazáskor kényelmesen lehet használni. A csomagolásban tartó, hordtáska és adapter is van.

Stúdió lámpa Colbor CL330 ...
Stúdió lámpa Colbor CL330 ...

Az elsőrangú Colbor CL330 stúdió lámpa fontos paraméterei

  • A remek Colbor LED-es stúdió lámpa felvételek készítésekor kiváló eredményeket ér el
  • Egy 330 W maximális teljesítményű vakut kínáló állandó stúdió lámpáról beszélünk
  • Kör alakú dizájnjával biztosítja a fény egyenletes eloszlását és felszámolja az árnyékok kialakulását
  • Tápellátás: elemes és hálózati
  • A stúdió lámpának LED-ek a fényforrásai
  • 2700 és 6500 K közötti széles színhőmérsékleti tartományt nyújt
  • Színvisszaadási index: 97 Ra
  • A felesleges hő hatékony elvezetésére a stúdió lámpa minőségi hűtéssel rendelkezik
  • Minden fontos adatot leolvashatsz a jól olvasható tájékoztató kijelzőről
  • A csomagban tartó, hordtáska és adapter is rendelkezésre áll

Az elsőrangú Colbor stúdió lámpa első osztályú eredményeket biztosít

Az elsőrangú Colbor stúdió lámpa fényforrásai az energiatakarékos, mégis erős integrált LED-ek. A stúdió lámpa 2700 és 6500 K közötti színhőmérsékleti palettával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy válassz a különböző színárnyalatok közül, ezért hozzáigazíthatod a világítást a szükségleteidhez és a környezet hangulatához. Meleg fehér fénnyel büszkélkedhet, amely egy gyertya, a tűz vagy a naplemente és a napfelkelte színére emlékeztető sárga és narancssárga árnyalatok felé hajlik. Hatékony, ha közvetlen napsütésben készítenek vele felvételeket. Hideg fehér fénnyel is büszkélkedhet a villám intenzitására emlékeztető éles kék szín árnyalataival. Jellemzően nappali megvilágításban árnyékban szoktak vele felvételeket készíteni.

Stúdió lámpa Colbor CL330 ...

Javíts a szociális hálóidon

Ez a LED-es stúdió lámpa a minőségi Colbor márkától nemcsak a témát világítja meg pontosan, hanem az árnyékos helyeket is. Az integrált hűtésnek köszönhetően képes túlmelegedés nélkül nagyszámú villanást létrehozni. A stúdió lámpa integrált tájékoztató kijelzővel is rendelkezik, amely a fényképek elkészítése előtt lehetővé teszi az előkészített adatok leellenőrzését.

Hasznos elemek és intuitív vezérlés

A remek Colbor stúdió lámpával soha nem fogsz időt veszíteni. A távvezérlésnek köszönhetően kényelmes távolságból is el lehet sütni a vakut, ráadásul a túl hosszú vezetékekkel sem kell foglalkoznod.

Méret:

232 × 299 × 128 mm (ma × sz × mé)

Tömeg:

2070 g

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény 330 W
Megvilágítás típusa Állandó
Fény alakja Kör
Tápellátás Elemes, Hálózati
Fényforrás Integrált LED
Kiegészítők Tartó, Hordtáska, Adapter
Tulajdonságok Információs kijelző, Hűtés
Funkciók Távirányító

Színhőmérséklet

Méret & súly

Szélesség 299 mm
Magasság 232 mm
Mélység 128 mm
Tömeg 2 070 g
Kód:  SVEmb12
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CO-CL330

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15