Oldal frissítése

Colbor CL220

148 590 Ft

Colbor CL220

Videókat készítesz, fotózol vagy tartalmakat streamelsz a közösségednek? Ebben az esetben figyelembe kell venni a megfelelő megvilágítást, amely a jó minőségű felvétel elkészítésének kulcsa. A remek Colbor stúdió lámpának köszönhetően létrehozhatod az alkotáshoz a legjobb körülményeket. Egy 220 W maximális teljesítményű vakut nyújtó állandó stúdió lámpáról beszélünk. Az állandó fényű stúdió lámpa jellegzetessége a folyamatos világítás, így kitűnő választás sötét helyek megvilágítására és forgatásra. Kör alakját portré- és termékfotósoknak tervezték, biztosítja a fény egyenletes eloszlását és nem vet árnyékot. Akkumulátor és az elektromos hálózat segítségével is biztosíthatod a tápellátását, ezáltal mind a műteremben, mind utazáskor biztosított a lámpa kényelmes használata. A csomagban tartó, hordtáska és adapter is rejtőzik.

Stúdió lámpa Colbor CL220 ...
Stúdió lámpa Colbor CL220 ...

A remek Colbor CL220 stúdió lámpa döntő sajátságai

  • A nagyszerű Colbor LED-es stúdió lámpa javítja a fényképeid minőségét
  • Egy 220 W maximális teljesítményű vakuval felszerelt állandó stúdió lámpáról van szó
  • Kör alakú dizájnjának köszönhetően biztosítja a fény kiegyensúlyozott eloszlását és megakadályozza az árnyékok kialakulását
  • Tápellátás: elemes és hálózati
  • A stúdió lámpa fényének LED-ek a forrásai
  • 2700 és 6500 K közötti tartományban mozog a színhőmérséklete
  • Színvisszaadási index: 97 Ra
  • A felesleges hő hatékony elvezetésére a stúdió lámpát minőségi hűtéssel szerelték fel
  • A jól olvasható tájékoztató kijelző minden fontos adatot megad neked
  • A csomagban tartó, hordtáska és adapter is rendelkezésre áll

A kitűnő Colbor stúdió lámpa jobb ellenőrzést kínál neked a végeredmény felett

A kitűnő Colbor stúdió lámpa fényforrásai az intenzív, de energiatakarékos integrált LED-ek. A stúdió lámpa 2700 és 6500 K közötti széles színhőmérsékleti tartományt nyújt, amely lehetővé teszi, hogy válassz a különböző színárnyalatok közül, így hozzáigazíthatod a világítást a szükségleteidhez és a környezet hangulatához. Meleg fehér fényt nyújt, amely felidézi egy gyertya, a tűz vagy a naplemente és a napfelkelte színére emlékeztető sárgát és narancssárgát. Közvetlen napfényben szoktak vele felvételeket készíteni. Hideg fehér fényt is kínál, amely felidézi a villámra emlékeztető kék színt. Arra használják, hogy nappali megvilágításban árnyékban készítsenek vele felvételeket.

Stúdió lámpa Colbor CL220 ...
Stúdió lámpa Colbor CL220 ...

Emeled a szociális hálóid színvonalát

Ez a LED-es stúdió lámpa a minőségi Colbor márkától nemcsak a témát világítja meg alaposan, hanem a sötét tereket is. A beépített hűtéssel képes túlmelegedés nélkül sok villanást létrehozni. A stúdió lámpának egy tájékoztató kijelző is a része, amely a fényképek elkészítése előtt lehetővé teszi az előkészített adatok leellenőrzését.

Praktikus funkciók és egyszerű használat

A remek Colbor stúdió lámpával optimálisan fogd kihasználni az időt. A távvezérlésnek köszönhetően kényelmes távolságból is be lehet kapcsolni a vakut, ráadásul a hosszú vezetékekkel sem kell foglalkoznod.

Méret:

212 × 219 × 128 mm (ma × sz × mé)

Tömeg:

1570 g

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény 220 W
Megvilágítás típusa Állandó
Fény alakja Kör
Tápellátás Elemes, Hálózati
Fényforrás Integrált LED
Kiegészítők Tartó, Hordtáska, Adapter
Tulajdonságok Információs kijelző, Hűtés
Funkciók Távirányító

Színhőmérséklet

Méret & súly

Szélesség 219 mm
Magasság 212 mm
Mélység 128 mm
Tömeg 1 570 g
Kód:  SVEmb11
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CO-CL220

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20