Oldal frissítése

Colbor CL100XM

90 290 Ft

Colbor CL100XM

Multimédiás tartalmak létrehozásával foglalkozol vagy fényképezel? Ha ez így van, fontos a megfelelő megvilágítás, amely minden felvételhez kulcsfontosságú. Az elsőrangú Colbor stúdió lámpa segítségével létrehozhatod az alkotáshoz a legjobb körülményeket. Egy 100 W maximális teljesítményű vakut nyújtó állandó stúdió lámpáról van szó. Az állandó fényű stúdió lámpa fő jellemzője a folyamatos világítás, ezért remek választás sötét helyek megvilágítására és forgatásokon való használatra. Kör alakja portrékra vagy termékekre szakosodott fényképészeknek alkalmas, garantálja a fény kiegyensúlyozott eloszlását és minimalizálja az árnyékok kialakulását. Az energiaellátás biztosításához az akkumulátort de az elektromos hálózatot is használhatod, így a lámpa a műteremben és utazáskor is jó segédeszközöd lesz. A csomagban tartó, hordtáska és adapter is rejtőzik.

Stúdió lámpa Colbor CL100XM ...
Stúdió lámpa Colbor CL100XM ...

Az elsőrangú Colbor CL100XM stúdió lámpa legfontosabb jellegzetességei

  • Az elsőrangú Colbor LED-es stúdió lámpa javítja a fotóid minőségét
  • Egy 100 W maximális teljesítményű vakuval rendelkező állandó stúdió lámpáról beszélünk
  • Kör alakja biztosítja, hogy a fény egyenletesen oszoljon el és ne keletkezzenek árnyékok
  • Tápellátás: elemes és hálózati
  • A stúdió lámpa fényének LED-ek a forrásai
  • 2700 és 5700 K közötti széles színhőmérsékleti tartománnyal rendelkezik
  • Színvisszaadási indexe 97 Ra
  • A felesleges hő hatékony elvezetésére a stúdió lámpát minőségi hűtéssel látták el
  • Az áttekinthető tájékozató kijelzőn minden alapvető információt láthatsz
  • A csomagban tartó, hordtáska és adapter is található

A remek Colbor stúdió lámpa kiemelkedő eredményeket biztosít

A remek Colbor stúdió lámpa fényforrásai az intenzív, de energiatakarékos integrált LED-ek. A stúdió lámpa 2700 és 5700 K közötti széles színhőmérsékleti tartományt nyújt, amely lehetővé teszi a választást a különböző színárnyalatok közül, így lehetőséget nyújt a világítás beállítására az ízlésednek és a környezet követelményeinek megfelelően. Meleg fehér fénnyel tűnik ki, amely egy gyertya, a tűz vagy a naplemente és a napfelkelte színére hasonlító sárga és narancssárga körül mozog. Általában közvetlen napsütésben szoktak vele felvételeket készíteni. Hideg fehér fénnyel is büszkélkedhet, amely a villámra emlékeztető éles kék színbe hajlik. Nappali megvilágításban árnyékban szoktak vele felvételeket készíteni.

Adj új töltést az alkotásaidnak

Ez a LED-es stúdió lámpa az elsőrangú Colbor márkától nemcsak a témát világítja meg csúcskategóriásan, hanem a rosszul megvilágított tereket is. A beépített hűtéssel képes túlmelegedés nélkül sok villanást létrehozni. A stúdió lámpának egy kijelző is a része, amelyen fényképezés előtt leellenőrizheted az előkészített adatokat.

Hasznos tulajdonságok és intuitív vezérlés

A nagyszerű Colbor stúdió lámpával nagyobb hatékonysággal fogod kihasználni az időt. A távvezérlésnek köszönhetően komfortos távolságból is aktiválni lehet a vakut, ráadásul a túl hosszú vezetékek gondját is megtakaríthatod.

Méret:

90 × 152 × 80 mm (ma × sz × mé)

Tömeg:

800 g

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény 100 W
Megvilágítás típusa Állandó
Fény alakja Kör
Tápellátás Elemes, Hálózati
Fényforrás Integrált LED
Kiegészítők Tartó, Hordtáska, Adapter
Tulajdonságok Információs kijelző, Hűtés
Funkciók Távirányító

Színhőmérséklet

Méret & súly

Szélesség 152 mm
Magasság 90 mm
Mélység 80 mm
Tömeg 800 g
Kód:  SVEmb13
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CO-CL100XM

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15