Oldal frissítése

COGITOwatch 1.3 RedGold

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COGITOwatch 1.3 RedGold

Intelligens órák lesz a szövetségese a digitális világban. Dióhéjban láthatjuk az összes új bejelentések. Anélkül, hogy vegye fel a telefont, azonnal értesíti a felhasználót az új események, például a bejövő hívások, SMS, e-mailek és a szociális hálózati üzeneteket. Soha többé nem marad le semmiről. Párosítás után a telefon felszerelt alkalmazások akkor is rögzíti a lépések számát, alvás időtartamát, sőt kiszámítja az elégetett kalóriákat.

legfontosabb jellemzői

  • Stílusos kiegészítő okostelefonok a csuklón
  • LED-ek a telefonos riasztások a bejövő és nem fogadott hívások, e-mail, szociális hálózatok
  • Mérési lépések, elégetett kalóriát és az alvás (csak alkalmazást az eszközön)
  • Távoli kamera exponáló egy egyedi terv
  • Vízálló (10 ATM), és nagyon tartós üvegből karcolás
  • Nem kell tölteni (CR2032 akkumulátor tart akár egy év normál használat)

Órák és fényképezés?

Ők is szívesen rajongók szelfi mert ez szolgál egy távoli exponáló. Irányítsa a fényképezőgépet a helyes irányba, a barátait készítünk, és lőni. Vagy hogy a kamera is, és lőni minden érdekes pillanatot. S dálkovou spouští se vám otevírají větší možnosti pro pozoruhodné záběry.

minimális gond

Egyértelmű, hogy néz elkíséri, bárhová is megy. Ezért szerkezetileg tervezték, hogy ellenálljon a különböző borzongás. Óraszámlap fedőlemez magas karcállóság és bután velük tudsz vízbe (10 ATM). Órák nyújt riasztások keresztül különböző ikonok a számlapon, és nincs nagy energiaigényű kijelző nem lehet újratölteni. Powers egy gombelem (CR2032), ez legfeljebb egy év.

Kód:  COOK2g
Termékszám:  CW3.1-006-01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20