Oldal frissítése

Cocktail audio X12

Kiegészítők a termékhez

Cocktail audio X12

Tökéletes eszköz otthoni zenehallgatásra. Nem csak a klasszikus média CD-ről és USB meghajtóról képes lejátszani, hanem internetes rádióról és egyéb zeneszolgáltatások, mint a Spotify vagy TIDAL is igénybe vehetőek általa, egyszerűen csak csatlakoztassa az Internetre. Mindemellett kiváló minőségű teljesítményt és a könnyű használatot biztosít.

Legfontosabb jellemzők

  • Lejátsza közel az összes fajta fájlt
  • Internetes rádió stream és zeneszolgáltatások
  • Tökéletes otthonra
  • Tiszta 4,3 '' LCD kijelző
  • Digitális és analóg kimenet
  • HDD vásárlási lehetőség

Tökéletes otthonra

Egy vezeték nélküli router segítsgével egyszerűen le tudja játszani a fájlokat mobil eszközön futó iOS vagy Android telefonokról. Külső meghajtó segítségével minden kedvenc zenédet felveheted!. A művelet nagyon egyszerű, köszönhetően a nagy színes kijelzőnek. Az előre beállított hangszínt bármikor módosíthatja, hogy tökéletes élményt kapjon. 

Paraméterek

Méret

Szélesség 180 mm
Magasság 100 mm
Mélység 150 mm

Szín

Szín Fekete
Kód:  COA001k
Termékszám:  CAX12

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10