Oldal frissítése

COCCOLINO Deluxe Heavenly Nectar 540 ml (36 mosás)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COCCOLINO Deluxe Heavenly Nectar 540 ml (36 mosás)

prémium minőségű COCCOLINO Deluxe Heavenly Nectar szuperkoncentrált textilöblítő a Perfume Deluxe termékcsalád egyik darabja. A termékcsaládot parfümszakértőkkel közösen létrehozott fényűző, finom illatok jellemzik. A Mennyei nektár öblítő a ruhának elegáns, elbűvölő illatot kölcsönöz, amibe azonnal beleszeretsz. A piros gyümölcsök, azillatos vanília, a cédrusfa, a friss bergamott és a frangipani virágok mámorító illatának szívmelengető kombinációja alkotja. Csodálatos illata mellett a textilöblítő nagyszerűen gondoskodik a ruhaneműről,  segít megőrizni annak minőségét. Mosás után ruháid selymesen lágyak, puhák, és könnyen vasalhatók lesznek. Ints búcsút a parfümöknek, és viseld a Coccolino maci elegáns illatait. 

Három elegáns illat közül választhatsz:
Coccolino Perfume Deluxe - Heavenly Nectar
Coccolino Perfume Deluxe -  Luscious Bouquet
Coccolino Perfume Deluxe -  Divine Petals

Összetevők:
15 – 30 %: kationos felületaktív anyag, < 5 %: Illatanyag, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicilate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Benzisothiazolinone, DMDM Hydantoin, Methylisothiazolinone

Paraméterek

Mosások száma

Mosások száma 36

Tulajdonságok

Tulajdonságok Luxus, Illatosított, Univerzális
Illat típusa Virágos
Kód:  AVI232
Termékszám:  8710847880223

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05