Oldal frissítése

E-Blue Cobra X 951, fekete

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

E-Blue Cobra X 951, fekete

Az  E-Blue Cobra X 951 egy fekete színű gaming fejhallgató. A 40 mm-es hangszórók nemcsak az erős  basszust, hanem a legfinomabb részleteket is hallhatóvá teszik, így semmiről nem maradsz le játék közben. A beépített, forgatható mikrofonon keresztül természetesen a többi játékossal is kommunikálhatsz. Habszivacs fülpárnái bőr bevonatúak, és maximálisan lecsökkentik a külső zaj beszűrődését, ezért semmi sem zavarhat meg játék közben. A fejhallgató nem csak minőségi hangzást nyújt, de a kívül körbefutó, kék háttérvilágításnak köszönhetően kinézete is nagyon trendi.

Az E-Blue Cobra X 951 fejhallgató főbb jellemzői

  • Az E-Blue Cobra forgatható mikrofonnal rendelkezik
  • Kiváló hangminőség
  • Körbefutó külső háttérvilágítás 
  • Minőségi kivitelezés
  • Hangerőszabályzó
  • Lecsökkenti a külső zajok beszűrődését

Személyre szabott fejhallgató

A hangerőt könnyedén beállíthatod a kábelen található szabályzóval, anélkül, hogy kizökkennél a játékból. A széles, párnázott fejpánt rendkívül finom anyagból készült, így a fejhallgató használata akár órákon keresztül is kényelmes. A beállítható fejpánt könnyen testre szabható. Beállítócsatjai rozsdamentes acélból készültek, így ellenállóak a sérülésekkel szemben.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  EBLUE15z2
Termékszám:  EHS951BKAA-IY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05