Oldal frissítése

CLINIQUE Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator 50 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLINIQUE Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator 50 ml

A Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator arcápoló gél mérsékli a finom ráncokat, lággyá teszi a hámló és feszülő bőrt. A hidratáló gél mélyen, akár 72 órán át hidratálja a bőrt, még arcmosás után is. Rendszeres használatával megerősítheted a bőr természetes védőgátját, így az arc hosszabb ideig tartja meg a nedvességét. Ezáltal a bőröd egészségesebb lesz, üdébb és ragyogó megjelenéssel.

A Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator hidratáló gél főbb jellemzői

  • 72 órán keresztül hidratálja a bőrt
  • A Clinique bőrápoló gél megerősíti a bőr hidratáló gátját
  • A Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator hidratáló csökkenti a finom ráncokat és pihéket a bőrön
  • Megakadályozza a bőr kiszáradást és feszülését

Használat:
Vidd fel reggel és este a megtisztított bőrre, mint egy klasszikus hidratáló krémet. A terméket használhatod a hidratáló után a krém hatását fokozó készítményként is. Ez esetben a krémet vidd fel a hidratáló krémed után az arcbőrre és finom mozdulatokkal ütögesd az ujjbegyeddel a bőrbe. Továbbá a krém 5 perces arcmaszkként is megállja a helyét. Vigyél fel elegendő mennyiségű terméket a bőrödre és hagyd beszívódni, vagy töröldle a felesleget egy papír zsebkendővel. Végül a terméket használhatod a szárazabb területek hidratálására is, mint például a könyök, a száraz hajvégek vagy a körömágy bőre.

Összetétel:
Water\Aqua\Eau , Dimethicone , Butylene Glycol , Glycerin , Trisiloxane , Trehalose , Sucrose , Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer , Hydroxyethyl Urea , Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract , Silybum Marianum (Lady'S Thistle) Extract , Betula Alba (Birch) Bark Extract , Saccharomyces Lysate Extract , Aloe Barbadensis Leaf Water , Thermus Thermophillus Ferment , Caffeine ,Sorbitol , Palmitoyl Hexapeptide-12 , Sodium Hyaluronate , Caprylyl Glycol , Oleth-10 , Sodium Polyaspartate , Saccharide Isomerate , Hydrogenated Lecithin , Tocopheryl Acetate , Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer , Glyceryl Polymethacrylate , Tromethamine , Peg-8 , Hexylene Glycol , Magnesium Ascorbyl Phosphate , Disodium Edta , Bht , Phenoxyethanol , Red 4 (Ci 14700) , Yellow 5 (Ci 19140)


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Gél
Kód:  KSPL2511
Termékszám:  20714915049
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10