Oldal frissítése

CLINIQUE Clarifying Lotion 4 400 ml

4,3 7 értékelés
Leárazás -9 %
10 790 Ft 11 890 Ft

CLINIQUE Clarifying Lotion 4 400 ml

A Clinique Clarifying Lotion 4 a Clinique három lépéses arcápolási programjának második lépése. Az első lépés az alapos tisztítás, a második a mélytisztítás, a harmadik pedig a hidratálás. A Clarifying Lotion alaposan eltávolítja az összes szennyeződést a bőrről, eltűnteti a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket a hatékony szalicilsav-tartalomnak köszönhetően. A bőr tökéletesen tiszta, friss és puha lesz. Ez a tisztító tonik zsíros és problémás bőrre is alkalmas.
Aktív hatóanyagai:
A szalicilsav számos módon hatékonyan tisztítja a bőrt, eltávolítva a szennyeződéseket, a fölösleges faggyút és az elhalt sejteket.
Hatásai:
A bőr tökéletesen tiszta és kész a hidratálásra az alkalmazás után.

Alkalmazása:
Használd reggel és este, egy vattával vidd fel az arcodra.

Ajánlás:
A maximális hatás érdekében azt javasoljuk, hogy a terméket kombináld a Clinique háromlépcsős sorozatának többi tagjával.
Bőrtípus:
Alkalmas zsíros és problémás bőrre.
Kiszerelés:
400 ml

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Hatás

Hatás Pórusösszehúzó, Tisztító
Kód:  KSPL0821
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20714462741
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15