Oldal frissítése

CLINIQUE 3 Step Skin Care System 3

4,7 6 értékelés

CLINIQUE 3 Step Skin Care System 3

A Clinique 3 olyan luxus termékcsalád, amely alkalmas vegyes és zsíros bőrre. Az egyedülálló készlet olyan termékeket tartalmaz, amelyek gyengéden tisztítanak, tonizálják és a hidratálják a bőrét három lépésben.

A Folyékony olajos szappan arcra az első lépés a háromfázisú kezelésből vegyes és zsíros bőrre. A speciális szappan mélyen tisztítja bőrét, eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket, friss érzést hagy maga után kényelmetlen szárítás nélkül. A szappan alkalmazása után elkezdődik az utógondozás.

Az arctisztító krém a második tonizáló lépés a háromfázisú kezelésből vegyes és zsíros bőrre. Ez az egyedülálló tonik stimulálja a sejtek megújulását, eltávolítja a szappanmaradékot és a szennyeződéseket, bőre felfrissül és készen áll az utógondozásra.
A Drámaian eltérő hidratáló az utolsó hidratáló lépés a háromfázisú kezelésből vegyes és zsíros bőrre. Ez az egyedülálló mély hidratáló krém azonnal kisimítja, puhítja és javítja a bőr felületét. Az eredmény friss és fiatalos bőr.
Műszaki adatok:
A termék alkalmas vegyes és zsíros bőrre.
Tartalma:
Folyékony olajos szappan arcra 50 ml
Arctisztító krém 100 ml
Drámaian eltérő hidratáló krém 30 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 180 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél
Szappan típusa Folyékony

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Tömeg

Tömeg 180 g

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Szappan, Arcvíz, Arcgél
Kód:  KSDS0055
Termékszám:  20714464073
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05