Oldal frissítése

Click And Grow Smart Garden 3 fehér

4,3 55 értékelés
38 990 Ft

Click And Grow Smart Garden 3 fehér

Az otthoni növénytermesztés soha nem volt ennél egyszerűbb! A ClickAndGrow intelligens fűszernövénykert szinte mindent elvégez Ön helyett, így Önnek már csak annyi a dolga, hogy élvezze a fűszernövények, illetve zöldségek csodálatos ízét és illatát. Elegendő csupán feltölteni a virágcserép tartályát vízzel, csatlakoztatni az elektromos hálózathoz, és várni. Egy hónapon belül a kis palántákból csodálatos kifejlett növénykék nőnek konyhájában. A fehér színű ClickAndGrow virágcserép speciális összetételű földet tartalmaz, melynek köszönhetően a növények kiegyensúlyozott arányban kapják meg az összes szükséges tápanyagot, oxigént és vizet. Nincs szükség sem növényvédő szerekre, sem növényi hormonokra, s a növényzet mégis gyönyörű, dús és életteli lesz. Ehhez nagyban hozzájárul a beépített energiatakarékos LED lámpa, amely megfelelő mennyiségű fényt biztosít a növényeknek. A szetthez három darab, bazsalikom palántát tartalmazó kapszula tartozik.

A fehér színű SmartGarden ClickAndGrow fő sajátosságai

  • Remek segítőtárs az otthoni növénytermesztésben
  • A fehér színű okos virágcserép szinte teljesen önállóan neveli fel a növénykéket
  • Speciális összetételű földet tartalmaz az összes fontos tápanyaggal
  • Elegendő az 1,2 l-es tartályt feltölteni vízzel, és csatlakoztatni a virágcserepet az elektromos hálózathoz
  • A ClickAndGrow 4W-os beépített LED lámpával rendelkezik
  • Egy hónapon belül teljesen kifejlett, egészséges fűszernövényeknek örvendhet
  • Kisebb zöldségek termesztésére is alkalmas
  • A virágcseréphez három darab, bazsalikom magokat tartalmazó kapszula tartozik

Egészséges föld, prémium minőségű növények

A Smart Garden ClickAndGrow virágcserepek földjének speciális összetételét a NASA kutatásai inspirálták. Az okos talaj a növény életciklusához igazodva juttatja a tápanyagokat a növényekbe, s az adott növény egyedi szükségleteihez alkalmazkodva, mindig pontosan azokkal a tápanyagokkal látja el, melyekre szüksége van. Emellett a föld apró oxigén buborékokat tartalmaz, és folyamatosan optimális szinten tartja a pH értéket. A virágcseréphez kezdőkészlet jár, amely három kapszulányi gondosan válogatott bazsalikommagot tartalmaz. A későbbiekben további 40 vetőmag kapszula közül választhat, amelyek kizárólag a legegészségesebb fűszernövény és zöldség vetőmagokat tartalmazzák. A virágcserép természetesen feltölthető speciális földdel is, vetőmagok nélkül, így azt termeszthet, amit csak szeretne.

Paraméterek

Kapcsolódás

Tápellátás Hálózati

Méretek

Magasság 47 cm
Szélesség 30 cm

Forma

Kaspó formája Szögletes

Tulajdonságok

Virágcserép típusa Virágföldes
Ültetvények száma 3

Szín

Szín Fehér
Kód:  DFKV001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CNG SG3 WHI

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20