Oldal frissítése

Click And Grow Smart Garden 3 bézs

4,3 55 értékelés
32 690 Ft

Click And Grow Smart Garden 3 bézs

Még sosem volt ilyen egyszerű a fűszernövények termesztése a lakásban! Az intelligens ClickAndGrow SmartGarden fűszernövényes kert szinte mindent megcsinál Ön helyet, mindössze a fűszerek kitűnő ízét és illatát kell élveznie. Elég megtölteni a virágcserép tartályát vízzel, elektromos hálózathoz csatlakoztatni, és türelmesen várni. Konyhájában egy hónapon belül gyönyörű, fejlett növények nőnek ki. A bézs ClickAndGrow virágcserép speciálisan előkészített földet tartalmaz, amelynek köszönhetően a növények az oxigénből, a vízből és minden szükséges tápanyagból optimálisan kiegyensúlyozott mennyiséget kapnak. A növényvédőszerek és növényi hormonok hiánya ellenére gyönyörűen burjánzó növényeket kap. Ebben segít a beépített energiatakarékos LED lámpa is, amely a szükséges fénnyel látja el a növényeket. A szetthez három kapszulát is kap bazsalikom palántákkal.

A bézs SmartGarden ClickAndGrow főbb jellemzői

  • Kiváló segítőtárs a fűszernövények termesztésében a lakásban
  • A bézs intelligens virágcserép szinte egyedül termeszti a növényeket
  • Speciális előkészített földet tartalmaz hozzáadott tápanyagokkal
  • Elég megtölteni az 1,2 literes víztartályt, majd elektromos hálózathoz csatlakoztatni
  • ClickAndGrow virágcserép beépített 4 W-os LED lámpával
  • Egy hónapon belül teljesen fejlett és egészséges növények örvendeztetik meg
  • Csak apróbb növényekre használható
  • A virágcseréphez három kapszulát kap bazsalikom magokkal

Egészséges talaj, prémium növények

A SmartGarden ClickAndGrow speciálisan előkészített földjét a NASA kutatásai inspirálták. A tápanyagok a növény életciklusa alapján szabadulnak fel, így a növény mindig pontosan azt kapja, amire szüksége van. Apró oxigén zsákokat is tartalmaz, a pH értéket pedig optimális szinten tartja. Kezdőcsomagként három kapszulát ka, gondosan kiválasztott bazsalikom magokkal. A további termesztés során 40 kapszula közül választhat, amelyek a különböző fűszernövények és apró zöldségek legegészségesebb magjait tartalmazzák. A virágcserepet megtöltheti speciális földdel is, magok nélkül, és azt termeszthet, amit csak szeretne.

Paraméterek

Kapcsolódás

Tápellátás Hálózati

Méretek

Szélesség 30 cm
Mélység 12 cm

Forma

Kaspó formája Szögletes

Tulajdonságok

Virágcserép típusa Virágföldes
Ültetvények száma 3

Szín

Szín Bézs

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kód:  DFKV003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CNG SG3 BEI

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20