Oldal frissítése

Click And Grow Levendula

5 6 értékelés
4 690 Ft

Click And Grow Levendula

Az otthoni gyümölcs-, zöldség- és fűszernövény-termesztés bűvöletébe estél? Akkor nem kerülheti el a figyelmedet a  zseniális Click and Grow Smart Garden rendszer! A csomagban 3 darab, Click és Grow cserépben való növénytermesztéshez készült patron található, melyek bódító illatú levendula magokkat tartalmaznak. A világ egyik leggazdagabb aromájú növényét széles körben lehet felhasználni. Illatosíthatod vele a szekrényben a ruhákat, vagy díszítheti az otthonodat. A levendula kiváló hozzávaló szörphöz, italhoz, péksüteményhez vagy fűszervajhoz is. Kiemelkedő fertőtlenítő és gyulladásgátló tulajdonsággal rendelkezik.

A Click and Grow Levendula patron fő jellemzői

  • 3 db csere patron levendula magokkal
  • Egyedülálló Click and Grow otthoni növénytermesztő rendszer
  • A SMART intelligens földet a NASA technológiája ihlette
  • Nem tartalmaz GMO-t, növényvédő szereket, növényi hormonokat vagy más káros anyagokat
  • Otthoni növénytermesztés a konyhapulton tapasztalat és erőfeszítés nélkül
  • Könnyen kezelhető - csak helyezd be a patront a Click and Grow virágcserépbe, adj hozzá vizet, majd csatlakoztasd a konnektorba

A Click and Grow otthoni kiskert

Az egyedülálló Click and Grow cserépben való otthoni növénytermesztési rendszer biztosan szórakoztatni fog. A növények nem tartalmaznak olyan nem kívánatos anyagokat, mint például  genetikailag módosított organizmus, növényvédő szer, növényi hormon vagy más egészségtelen összetevő. Az egyes növények csírázási ideje 1-2 hét között mozog, a teljes fejlettséget 1-2 hónap alatt érik el, és az átlagos élettartamuk 2-4 hónap. Gyümölcsöket, zöldségeket vagy a gyógy- és fűszernövényeket termeszthetsz otthon erőfeszítés és tapasztalat nélkül!

Minden az intelligens földnek köszönhető

A magokat tartalmazó patront egyszerűen helyezd be a Click and Grow virágcserépbe, és már csak a betakarítást kell várnod. Az intelligens SMART földet a NASA technológiája ihlette. Megteremti a növények növekedéséhez szükséges ideális környezetet. A növények életciklusával összhangban bocsátja ki a tápanyagokat, tartja fenn a talaj kiegyensúlyozott pH-értékét és kis oxigénkapszulák segítségével biztosítja a növényeknek a bőséges helyet és a tápanyagokat, még akkor is, ha a talaj nedves.

Kód:  DFSE003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CNG R3P LAV

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15