Oldal frissítése

Click and Grow Koriander

5 2 értékelés
5 890 Ft

Click and Grow Koriander

Te is a saját termesztésű gyümölcsök, zöldségek és fűszernövények bűvkörébe kerültél? Akkor a zseniális Click and Grow Smart Garden nem kerülheti el a figyelmedet. A Click and Grow edényben történő termesztéshez való csere magcsomag 3 korianderkapszulát tartalmaz. A koriander egy olyan gyógynövény, amely gyógyászati tulajdonságai miatt nagyon népszerű a konyhában és a kozmetikai készítményekben. Csak a gyümölcsöt gyűjtik a gyógyászati tulajdonságai miatt. Elsősorban puffadás és emésztési zavarok ellen használják. A konyhában a magok felhasználhatók sütemények, torták vagy édességek sütéséhez. A friss zöldje gazdag C-, K-vitamin- és fehérjeforrás, és kiváló fűszere a halaknak. A koriandermagolajat a kozmetikumokban használják.

A Click and Grow koriander magok legfontosabb jellemzői

  • 3 tartalék patron koriandermaggal
  • A koriander a konyhában gyógyászati tulajdonságai miatt is használható
  • Egyedülálló Click and Grow otthoni termesztési rendszer
  • A SMART intelligens talajt a NASA technológiái ihlették
  • Nem tartalmaz GMO-kat, peszticideket, gombaölő szereket, rovarölő szereket, növényi hormonokat vagy más káros anyagokat
  • Otthon, a konyhapulton, tapasztalat és erőfeszítés nélkül növekszik
  • Egyszerű használat - csak helyezd a patront a Click and Grow edénybe, adj hozzá vizet, és csatlakoztasd a konnektorba

Click and Grow otthoni kert

Az egyedülálló Click and Grow otthoni cserepes rendszer garantáltan szórakoztatni fog téged. A növények nem tartalmaznak nemkívánatos anyagokat, mint például a genetikailag módosított adalékok, növényvédő szerek, gombaölő szerek, rovarölő szerek, növényi hormonok vagy más egészségtelen adalékanyagok. Az egyes növények csírázási ideje 1-2 hét között változik, a teljes növekedés 1-2 hónap alatt következik be, ésátlagos élettartamuk2-4 hónap. Gyümölcsöt, zöldséget vagy fűszernövényt termeszthetsz otthon, gyakorlatilag erőfeszítés és tapasztalat nélkül!

Minden az okostalajon múlik

Egyszerűen helyezd a magkazettát a Click and Grow edénybe, és várd a termést. Az okostalajt a NASA technológiái ihlették. Ideális környezetet teremt, amelyre a növényeknek szükségük van a növekedésükhöz. A növény életciklusával összhangban tápanyagokat szabadít fel, fenntartja a talaj pH-egyensúlyát, és kis oxigénkapszulák segítségével biztosítja, hogy a növénynek még nedves talajban is elegendő szabad tér és tápanyag álljon rendelkezésére.

Kód:  DFSE035
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SGCO

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10