Oldal frissítése

CLEVERY CV216RB 011

4,0 1 értékelés

CLEVERY CV216RB 011

Halálra unja magad takarítás közben? Szeretne egy eszközt, amely enyhít a senvedésén, sőt, még izgalamasabbá is teszi atakarítást? Akkor vásároljon egy Cleverly CV216RB 011 vezeték nélküli porszívót, amelynek hála minden nap készen fog állni a takarításra. A Cleverly álló porszívó akkumulátora egy töltéssel akár 50 perces folyamatos működésre képes. Továbbá ez egy porzsák nélküli porszívó, aminek a portartálya nagy méretű, így a nagy mennyiségű szennyeződéssel is képes megbírkózni. A maximális porszívózási hatékonyság érdekében a CV216RB 011 kiváló minőségű, védőrácsos szűrővel és levehető kefével érkezik. 

A Cleverly CV216RB 011 előnyei

  • Az álló porszívó akkumulátorral működik, így nem kell konnektorba dugnia
  • 6 órás töltés után a porszívó akár 50 perces folyamatos működésre képes
  • A védőráccsal ellátott szűrőnek és a levehető kefének hála a porszívózás hatékonysága még magasabb
  • A Cleverly egy porzsák nélküli porszívó, amelynek a tartálya 0,8 liter port tud tárolni
  • Az összecsukható nyélnek köszönhetően egyszerű tárolni
  • A porszívó töltöttségi állapotáról LED-ek adnak információt

A porszívók új generációja

Míg a jelenleg használatos nagy teljesítményű porszívók rendkívül zajosak, addig a  Cleverly CV216RB 011 porszívót a csendes működés és a kis súly jellemzi. Az innovatív szűrőrendszernek köszönhetően megbízhat abban, hogy porszívója a legkisebb por részecskéket is felszívja, és otthonát tisztán és egészségesen tartja. Az egyedülálló kialakítású LED rendszernek köszönhetően megtudhatja a porszívó töltöttségi állapotát.

A porszívó tartozékai

A Cleverly CV216RB 011 porszívó el van látva egy levehető kefével, amely alklamas parkettához, szőnyeghez, linóleumhoz és más burkolatokhoz is. A kefe gyengéd, így nem fogja megkarcolni a padlót, miközben porszívózik. Az alacsony profilú fúvóka használható szűk és nehezen hozzáférhető helyeken is, mint például a radiátorbordák között, bútorok mellett stb.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 6 óra
Működési idő 50 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa AirClean szűrő

Szín

Szín Piros
Kód:  CANTV111
Termékszám:  39400312
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20