Oldal frissítése

CLATRONIC SM 3593 zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLATRONIC SM 3593 zöld

Az egysebességes keverőgép Clatronic asztali elkészítheti friss és finom lé az egész gyümölcs vagy zöldség. Akkor használják, amikor készül koktélok iskolába, dolgozni, vagy képzést. Az egész készítmény mindössze néhány perc alatt. Blender tudja kezelni, és előkészíti finom tejitalok, levesek, szószok, hanem az élelmiszer a csecsemők.

A keverési hajó szolgál majd, valamint egy üveg, így nem kell semmit öntsön, és beszennyezheti a többi hajó. A tökéletes keveréke, minden darab fog vigyázni high-end rozsdamentes acél kések és egy nagy teljesítményű motor. Minden tartozék mosásra alkalmas mosogatógépben. Kiváló stabilitás bármilyen felületen gumival láb.
Műszaki adatok:
teljesítmény:
250 W
méretek:
130 x 370 x 125 mm
súly:
1,1 kg
áramellátás:
230
A csomag tartalma:
bázis
Container 600 ml
A fedél egy lyuk

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 250 W

Kiegészítők

Tárolók száma 1 db
Kód:  CLAMS007
Termékszám:  SM 3593 zelený

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15