Oldal frissítése

CLATRONIC SM 3593 lila

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLATRONIC SM 3593 lila

Az egysebességes asztali Clatronic turmixgép csak Önre vár, hogy friss dzsúszokat készítsen akár egész gyülömcsökből vagy zöldségekből. Használja bátran, ha koktélokat kíván készíteni iskolába, munkába vagy edzséhez. Az egész művelet nem tart tovább pár percnél. Képes ízletes tejes italok, levesek, szószok vagy akár bébiételek készítésére.

A keverőedény remekül helytáll palackként is, így nem fogja feleslegesen leönteni, összekoszolni az edényt. A tökéletes turmix elkészüléséről borotvaéles rozsdamentes acél pengék és egy nagy teljesítményű motor gondoskodik. Minden tartozék mosogatógépben való mosásra alkalmas. A kiváló stabilitásról minden felületen a gumi talpazat gondoskodik.
Műszaki adatok:
Teljesítmény:
250 W
Méretek:
130 x 370 x 125 mm
Súly:
1,1 kg
Áramellátás:
230 V
A csomag tartalma:
Alap
 600 ml-es tároló
Lyukas fedél

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 250 W

Kiegészítők

Tárolók száma 1 db
Kód:  CLAMS008
Termékszám:  SM 3593 růžový

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10