Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Clatronic NE 3595

3,9 11 értékelés
3 290 Ft

Clatronic NE 3595

A Clatronic NE 3595 trimmelő készülék ápolt megjelenést biztosít számodra. Segítségével kényelmesen és biztonságosan megszabadulhatsz a nemkívánatos orr- és fülszőrtől. A trimmelő levehető rozsdamentes acél borotvafejjel rendelkezik, így egyszerűen és kényelmesen tisztíthatod. A borotvafejet átlátszó kupak fedi, amely megelőzi a sérüléseket, így nyugodtan magaddal viheted bárhová. Az eszköz praktikusan könnyű, így sokkal jobban odafigyelhetsz arra, amit csinálsz. Ráadásul ergonomikus alakjának és részben csúszásgátló gumi borításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe.     

Műszaki adatok

Anyaga:
Rozsdamentes acél, gumi

Színe:
fekete / antracit

Elemek:
Igen - 1 x 1,5 V (AA)

 

Paraméterek

Rendeltetés

Felhasználási terület Orrszőrzetre
Felhasználás módja Általános használat

Tulajdonságok

Kiegészítők száma 1
Pengék anyaga Acél
Működtetés Nyomógombokkal
Tartozék típusa Fülszőrre, Orrszőrre

Működés és tápellátás

Tápellátás Elem
Pótelemek AA (ceruzaelem)

Típus

Típus Férfi
Kód:  EAT6151d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  NE 3595

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15