Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Clatronic HSM 3441 NE

2,2 4 értékelés
7 390 Ft

Clatronic HSM 3441 NE

Megjelenésre hibátlan kalakítású Clatronic HSM 3441 NE, 10 W-os teljesítményt biztosít számodra (50 Hz). Ez  a készülék magában foglalja a hajvágó funkciókat és a borotváló funkciókat is, amellyel könnyen és biztonságosan megszabadulhatsz a különösen csúnya orr- ,fül szőröktől vagy megrövidítheted sűrű sörényed is. A készlet négy fésű melléklett tartalmaz, továbbá rozsdamentes acélból készült trimmelőt. Négy vágási hosszból választhatsz - 3, 6, 9 és 12 mm. A trimmelő mellett tisztítókefe is található a készülékt tartozékai között, így borotvafej és beleértve a mellékleteket is könnyen és kényelmesen tisztíthatóvá válnak. A fej szilárd burkolatának hála megelőzi a meghibásodásokat, és nyugodtan magával viheted utazásaid során is, bárhová is mész. Nagyon praktikus a függesztőhurok, amelyre bálhol felfüggesztheted a készüléket. Továbbá, az ergonomikus kialakításnak köszönhetően részleges csúszásmentes gumi bevonattal ellátott készülék könnyed és kényelmes fogást biztosít felhasználás közben. A haj- és szakállvágót csendes motor hajtja meg, amelynek teljesítménye 10 W, 230 -240 V. A szőrvágó kiegészítő készülék elemekre működik.

Műszaki adatok:

Anyag:
Rozsdamentes acél, gumi

Szín:
fekete / antracit

Elemek:
Igen: 1 x 1,5 V AA (nem tartalma a csomagnak)

Paraméterek

Típus

Terület Arc

Terület

Terület Arc

Típus

Típus Férfi

Rendeltetés

Felhasználási terület Bajuszra, Hajra, Orrszőrzetre
Felhasználás módja Professzionális

Tulajdonságok

Kiegészítők száma 4
Pengék anyaga Acél, Rozsdamentes acél
Vágási beállítások száma 4
Működtetés Nyomógombokkal
Tartozék típusa Bajuszra, Hajra, Orrszőrre

Funkciók

Funkciók Cserélhető feltétek, Eltávolítható és mosható pengék

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság 3 mm
Max. vágási hosszúság 12 mm

Működés és tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat, Elem
Kód:  EAT6151e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HSM 3441 NE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10