Oldal frissítése

CLATRONIC HL 3631

Szuper ár
17 890 Ft

CLATRONIC HL 3631

Tetszik a hő? Hozd márka Clatronic elektromos fűtés, 2 teljesítményszinten (750 W és 1500 W), és biztosan nem fogja megbánni. Ez egy kerámia polikristályos félvezető, a fő előnye abban rejlik, hogy a használata saját hő felhalmozódását. Vytápění probíhá prostřednictvím keramických topných článků, které nejen, že šetří energii, ale v zajistí i mnohem zdravější vzduch v místnosti. Volt nepřesouší, így előnyös ez a melegítő biztonságosan használható az allergiában szenvedők és asztmások. Ha frissíteni, a probléma nem csak aktiválni a ventilátor, hogy szivárogni fog a hideg levegő. 

Legfontosabb jellemzők

  • csendes működés
  • alacsony por
  • Biztonságos és hatékony fűtési
  • könnyű kezelhetőség
  • egyszerű kezelhetőség

Gyors és hatékony fűtés

Tartós és robusztus eszköz minőségi anyagoApproxól készült, amelyek garantálják nem csak a magas stabilitás, hanem a tartósság. O bezpečný chod se postará spínač fungující jako ochrana před požárem a speciální funkce ochrany proti přehřívání. Mindenki számára nyilvánvaló, az egyszerű művelet, amely felelős a 7 állású kapcsoló, folyamatosan állítható termosztát, fogantyú a kényelmes szállításhoz, állítható dőlésszög 90 ° -ig. 

Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Elektromos

Alkalmas

Alkalmas Lakásba, Nyaralóba, Konyhába, Műhelybe, Irodába

Tulajdonságok

Elhelyezés Földre
Tulajdonságok Termosztát
Energiafelhasználás 1 500 W
Fűtési teljesítmény 1 500 W
Teljesítményszintek száma 2

Funkciók

Funkciók Túlmelegedés elleni védelem, Termosztát

Szín

Szín Szürke
Kód:  EAD6503h
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4006160637403
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20