Oldal frissítése

CLARINS SOS Pure Mask 75ml

Szuper ár
12 090 Ft

CLARINS SOS Pure Mask 75ml

Mindent adj meg a bőrödnek, amire csak szüksége van! A híres CLARINS által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ez a csúcsminőségű termék tökéletesen ápolja a bőrt. Innovatív összetevőinek és kellemes illatának hála minden hölgy felhasználó imádni fogja. Minden bőrtípuson hatékony. Megbízhatóan táplálja a bőrt, amely ettől ragyogó és friss lesz. Az ismert CLARINS lemosható arcmaszk felvitele nagyon egyszerű, és kellemes állaggal örvendeztet meg. A legjobb hatás érdekében a hatóidő 10 perc, ezt az időt pedig kihasználhatod relaxálásra és energetizálásra. A maszk a hatóanyagai révén gyors fiatalító hatással bír, ragyogó, egészséges, fiatalos megjelenésű bőrt kölcsönöz. El leszel ájulva a végeredménytől!

Arcpakolás CLARINS SOS Pure Mask 75ml ...

A híres CLARINS SOS Pure Mask 75ml arcmaszk fontosabb tulajdonságai

  • A híres CLARINS gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelyre kiváló megoldást jelent
  • Olyan összetétellel rendelkezik, amely alapján leginkább a hölgyek számára ajánlott
  • A hatékony lemosható típusú arcmaszk állaga és könnyű felvitele le fog nyűgözni
  • Az arcmaszk bőrre gyakorolt hatása: világosító és tisztító
  • Minden bőrtípusra megfelelő választás
  • Az arcmaszk hatóideje 10 perc
  • A közismert CLARINS arcmaszk térfogata 75 ml

A jól ismert CLARINS arcmaszk kiváló hatásai

Ápold a bőrödet, használd a maszkot rendszeresen, és imádni fogod a kiváló eredményt. A népszerű CLARINS arcmaszk biztosítja a bőrödnek a nélkülözhetetlen ápolást, és táplálóm aktív hatóanyagokkal is ellátja. Az aktív világosító összetevők ragyogóbbá és sugárzóbbá varázsolják a bőrt, valamint javítják a bőrtónust. Felfrissül és csodásan ragyog majd a bőr, miután egy mélytisztításra is sor kerül.

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, KAOLIN, GLICERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, PROPANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, BETAINE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, ILLITE, CETEARYL GLUCOSIDE, PARFUM/FRAGRANCE, HIBISZKUSZ SABDARIFFA VIRÁGKIVONAT, PHENOXYETHANOL, PVP, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, KAPRILIL-GLIKOL, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ETHYLPARABEN, METHYLPARABEN, POLIAKRILAMID, SODIUM HYDROXIDE, C13-14 IZOPARAFFIN, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, PIRIDOXIN HCL, TETRASODIUM-EDTA, CHRYSIN, ALUMINA, EPILOBIUM FLEISCHERI KIVONAT, LAURETH-7, CINK-GLÜKONÁT, CI 19140/SÁRGA 5, CI 42090/KÉK 1, KÁLIUM-SZORBÁT [V3047A]

Paraméterek

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Világosító, Tisztító

Hatóidő

Hatóidő 10 perc

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KSPL4668
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3666057128783

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20