Oldal frissítése

CLARINS Multi Intensive Super Restorative Smoothing Treatment Essence 200 ml

17 090 Ft

CLARINS Multi Intensive Super Restorative Smoothing Treatment Essence 200 ml

Az arclemosó gyors és intenzív ápolást biztosít a bőröd számára. A CLARINS Multi Intensive Super Restorative Treatmen Essence minden normál, száraz, zsíros és kombinált bőrű nő számára készült. Intenzív ápoló anti-aging kezelés kisimítja és feltölti a bőrt, és helyreállítja a fiatalos megjelenést. A 98%-ban természetes összetevőket tartalmazó arclemosó organikus hurungana kivonatot tartalmaz, amely ugyanolyan hatékony, mint a retinol, a hibiszkusz sabdariffa virágából származó savakat és organikus zabcukrot, amelyek az öregedési folyamattal járó hormonális változások által okozott ráncok ellen küzdenek. A könnyű textúrát a szabadalmaztatott CLARINS növényi komplex gazdagítja a Red Jania kivonatával, organikus vörös ginzenggel és hialuronsavval a 8 órás folyamatos hidratálásért. A CLARINS Multi Intensive Super Restorative Smoothing Treatment Essence könnyen felszívódik, és előkészíti a bőrt a többi termék alkalmazására.

A CLARINS Multi Intensive Super Restorative Smoothing Treatment Essence arclemosó legfontosabb jellemzői

  • Használj arclemosót az egészséges és szép bőr érdekében
  • A CLARINS Multi Intensive Super Restorative Smoothing Treatment Essence minden normál, száraz, zsíros és kombinált bőrű nő számára készült
  • Kisimítja és feltölti a bőrt, helyreállítja a fiatalos megjelenést
  • Bio hurungana kivonatot, hibiszkusz sabdariffa virágsavakat és bio zabcukrot tartalmaz
  • Szabadalmaztatott növényi komplex a Red Jania kivonatokkal, szerves vörös ginzenggel és hialuronsavval
  • 8 órás folyamatos hidratáláshoz
  • Az összetevők 98%-a természetes eredetű
  • A CLARINS Multi Intensive könnyen felszívódik és előkészíti a bőrt a többi termék alkalmazására

Használat:
Vidd fel a tiszta és száraz bőrre. Alkalmazd az arcon, a homlokon és a nyakon ütögetéssel. Ezután kezeld a bőrt krémmel.

Összetétel

AQUA/WATER/EAU. GLYCERIN. PROPANEDIOL. PENTYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT. DISODIUM EDTA. HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT. SODIUM HYALURONATE. XANTHAN GUM. BUTYLENE GLYCOL. HARUNGANA MADAGASCARIENSIS EXTRACT. PARFUM/FRAGRANCE. CITRIC ACID. PANAX GINSENG ROOT EXTRACT. JANIA RUBENS KIVONAT. ACETYL TETRAPEPTIDE-2. DEXTRAN. CI 17200/RED 33 [V3961A]

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Normál, Kevert, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSPL4751
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3666057023781

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20