Oldal frissítése

Civilization: Beyond Earth – The Collection - PC

13 900 Ft

Civilization: Beyond Earth – The Collection - PC

Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth – The Collection

A csomag tartalmazza a Civilization: Beyond Earthjáték  teljes verzióját, az Exoplanet-ek térképeit és a Rising Tide bővítményt. Fedezd fel a lehetőségek új világát, miközben más bolygókat gyarmatosítasz és új víziókat teremtesz az emberiségnek.

Fő jellemzők

  • Új kalandok: Határozd meg a kulturális identitásodat a nyolc különböző szponzor egyikének kiválasztásával a saját vezetőkkel és egyedi játékbónuszokkal rendelkező expedíciód támogatására. Építsd meg a saját űrhajóidat, állítsd össze a rakományt és toborozz gyarmatosítókat egy sor döntéssel, amelyek közvetlenül befolyásolják a kiinduló feltételeket, amikor új bolygóra érkeztek./li>
  • Az idegen világok gyarmatosítása: Fedezd fel a veszélyes terepekkel, titokzatos nyersanyagokkal és ellenséges életformákkal teli új bolygó veszélyeit és előnyeit, amelyekkel a Földön nem találkozhattál. Építs támaszpontokat, tárj fel ősi földönkívüli leleteket, szelídíts meg új életformákat, fejlessz virágzó városokat és hozz létre kereskedelmi utakat, hogy biztosítsd a néped jólétét.
  • Alakítsd a diplomáciai környezetet: A vezetők a játék során alkalmazkodnak a változó világhoz. Használd ki a diplomáciai tőke előnyeit a tulajdonságaid javítására, a diplomáciai kapcsolatok megváltoztatására és a szövetségesek javára.
  • Technológiai hálózat: Hogy láthasd a haladást a bizonytalan jövőn át, a technológiai fejlődés nem lineáris döntéseken keresztül zajlik, amelyek befolyásolják az emberiség fejlődését. A technológiai hálózat három fő téma köré épül, ahol mindegyiknek megvannak a saját győzelmi feltételei.
  • Feladatrendszer: A feladatokat kitalált bolygók környezetébe helyezték. Számos kiegészítő küldetésen vezetnek végig, amelyek segítenek összegyűjteni az erőforrásokat, fejleszteni az egységeket és előmozdítani a játékot.
  • A föld körüli pálya rétege: Építs és állíts pályára fejlett katonai, gazdasági és kutató műholdakat, amelyek támadó, védekező és támogató stratégiai előnyöket biztosítanak a föld körüli pályáról.
  • Az egységek szerkesztése: Nyiss meg különféle fejlesztéseket a technológiai hálózaton keresztül, és módosítsd az egységeidet, hogy jobban megfeleljenek a játékstílusodnak.
  • Multiplayer: Akár 8 játékos is küzdhet a hatalomért az új idegen világ felett.
  • A módosítások támogatása: A módosítások széles körű támogatása lehetővé teszi a játékélmény módosítását és bővítését.
  • Hibrid affinitások: Ne fektess be mindössze egyetlen, inkább több affinitásba. A játékosok egységek és hibrid affinitások frissítéseinek egész sorát nyithatják meg.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Sid Meier's Civilization

Platform / Licenc

Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Stratégiai, Versenyzős
Játékmechanika Vontatott

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor sorozat AMD Athlon X2, Intel Core 2 Duo
Processzor frekvencia 1,8 GHz (1,8 GHz)
Direct X változat DirectX 11
RAM memória 2 GB
Szükséges hely a merevlemezen 8 GB

Ajánlott követelmények

Processzor frekvencia 1,8 GHz
RAM memória 4 GB
Szükséges hely a merevlemezen 8 GB
Kód:  MVE001100
Termékszám:  149895

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10