Oldal frissítése

CivCity: Rome - PC

2 090 Ft

CivCity: Rome - PC


CivCity: Róma egy római építési stratégia. Építsen egy működő római birodalmat a kis falujából . A játék sok részletes nézetet kínál az épületek és a jelenlegi események alatt a tető. A Nézet nélküli mód segítségével láthatja, hogy mi történik, például a rosszindulatú gyógyfürdőApproxen. A játéApproxan élvezheti a római karakterek széles skáláját, olyan ikonikus animációkkal, amelyek az érzelmeiket, az egészségi állapotukat és az Önnel való kapcsolatot képviselik. 

Válaszolj a lakosság igényeire. Ha szereti a mulatságot, építsen egy színházat vagy akár a Colosseumot. Adj nekik helyet a szenátus intenzív vitájának, vagy harci képességek fejlesztésében, gladiátoriskolák építésével. Ha pénzből kifogyott, építsen egy boltot. Amikor önnek kell fegyvernöd, építs egy workshopot a fegyverekre. Várom, hogy több száz egyedi épületmodell bonyolult grafikával és szórakoztató órákkal.

Főbb jellemzők

  • Építési stratégia az ókori Rómában
  • Több száz egyedi épületmodell áll rendelkezésre
  • Kifinomult grafika
  • Interaktív népesség
  • Alacsony hardverkövetelmények

A játék elektronikus elosztás formájában kerül szállításra. Vásárláskor minden szükséges információt és utasítást kap a játék telepítőjének letöltéséhez. Semmi sem akadályozza meg a nagyszerű játékélményt alacsonyabb áron, mint a mai dobozos verzió.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Stratégiai
Játék környezet Építés és közlekedés

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor sorozat Intel Pentium IV
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1,6 GHz)
Direct X változat DirectX 9
RAM memória 0,5 GB
Szükséges hely a merevlemezen 2,5 GB
Kód:  MVE000197
Termékszám:  4620

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15