Oldal frissítése

CISCO WAP561

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CISCO WAP561

Kivételes teljesítményt és WiFi lefedettséget biztosít mind a mobileszközökön, mind pedig a kis méretű üzleti alkalmazásoknál, amelyek sávszélesség-igényesek. A Cisco WAP561 mindent megtesz Önnek egy egyszerű, kezelhető eszközön. Egyidejűleg támogatja a 2,4 és 5 GHz-es sávot akár 450 Mbps teljes sebességgel, ami elegendő a Gigabit LAN-kapcsolatok elosztásához még a forgalmas munkaállomások számára is, igényes hálózati kommunikációval . A 10 belső antenna optimalizált műsorszórási technológiája kiterjed a WiFi jelekre, valamint a roncsolt tér és az intelligens QoS forgalomirányítás előnyös kritikus kritikus hálózati alkalmazásokra. Ennek eredményeképpen az élő közvetítés, például az IP-hívások vagy a videók lejátszása nem veszélyezteti a sebesség hiánya.

Főbb jellemzők

  • Magas teljesítmény és WiFi lefedettség
  • Egyidejű WiFi a 2.4 és 5 GHz sávban
  • Vállalkozás szintű biztonság
  • Optimalizált jelvezérlés a jobb lefedettség érdekében
  • Nagysebességű kábelátvitel (1 Gbps)
  • Biztonságos kapcsolat az elfogadó portálon
  • Egyszerű telepítés és intuitív webkonfiguráció

Vállalati képviselő

Az Access Point (AP) egy captive portál, ahol a bejelentkező oldalon keresztül fogadhatja vendégeit, és megadhatja a munkatársaknak a hálózathoz való csatlakozás jogát és az elkülönített sávszélességet. Ez a rugalmas megoldás lehetővé teszi, hogy több ezer munkatársat ossza fel a hálózatot, és más felhasználókat alakítson ki az üzleti igények fejlesztése érdekében.

Első a biztonság

A vállalati hálózatban a biztonság kritikus fontosságú, ezért az AP-nek átfogó biztonsági lehetőségei vannak. Az Access Point támogatja a Wi-Fi Protected Access (WPA) Personal és Enterprise szolgáltatást, hogy titkosítsa az összes vezeték nélküli adást. Ezenkívül 802.1X RADIUS hitelesítéssel rendelkezik a jogosulatlan felhasználók hálózatról való eltávolítására. Még felderíti a lehetséges veszélyeket is , segítve az érzékeny üzleti információk védelmét.

Könnyű üzembe helyezés

Az AP telepíthető távoli helyeken is, ahol probléma merül fel a tápegység elérhetőségével. A PoE teljesítmény elegendő egyetlen kábellel, amely a készüléket nagy sebességgel küldi . A karcsú kialakítás és a sokoldalú szerelő készlet mellett könnyen elhelyezhető a mennyezetre vagy a falra a meglévő hálózat bővítésére.

Paraméterek és specifikációk:

szabványok:
802.1a, 802.1a, 802.1b, 802.1af, 802.1a, 802.1x (biztonsági hitelesítés), 802.1Q (VLAN), 802.1D (Spanning Tree), 802.11i (WPA2 biztonság), 802.11e (vezeték nélküli QoS) IPv4 (RFC 791), IPv6 (RFC 2460)

SSID:
2x 16

VLAN:
1 VLAN és 16 VLAN SSID számára
802.1Q alapú VLANS

Biztonság:
WPA / WPA2 (beleértve a vállalatot)
Hozzáférés-vezérlés (ACL) és MAC ACL
Biztonságos kezelés (HTTPS)
Wi-Fi Protected Setup (WPS) (WPS szoftver, nincs hardver)
SSID közvetítés
Fenyegetés felismerés AP

Méretek:
230 x 230 x 25 mm

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point)

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 450 Mb/s

Típus

Típus Dual-band

Biztonság

Titkosítás WPA, WPA2

Csatlakozók

LAN 1 ×

Antenna tulajdonságai

Interfész

Haladó funkciók IPv6 Ready
SSID maximális száma 16 ×

Méretek és tömeg

Mélység 23 cm
Szélesség 23 cm
Magasság 2,5 cm
Kód:  CI100a4g
Termékszám:  WAP561-E-K9
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05