Oldal frissítése

CISCO WAP371

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CISCO WAP371

Erőteljes hozzáférési pont a Cisco Systemstől, a világ egyik vezető hálózati szolgáltatójától. Ideális otthoni környezetben és kisvállalkozások számára, akik a meglévő vezetékes hálózat bővítését vagy új vezeték nélküli internet kapcsolat kialakítását tervezik. A hozzáférési pont elsősorban kliens üzemmódban működik, de két Ethernet szegmens közötti vezeték nélküli áthidalásra is felhasználható.

Két frekvencia

A modell kétsávos technológiával rendelkezik, amely a hagyományos 802.11g szabványhoz képest két frekvenciát és nagyobb sávszélességet biztosít. A hozzáférési pont tápellátását adapterrel rendelkező elektromos kábel mellett klasszikus UTP kábel is biztosíthatja, mivel támogatja a szabványos 802.3af (tápellátás Ethernet hálózatról) technológiát. Ez a másik nagy előnye, mert a hozzáférési pont így olyan helyen is telepíthető, ahol az elektromos hálózati csatlakozás nem elérhető.

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Power over Ethernet (PoE)

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 1 300 Mb/s

Típus

Típus Dual-band

Csatlakozók

LAN 1 ×
Kód:  CI100a4b
Termékszám:  WAP371-E-K9
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15