Oldal frissítése

CISCO WAP321

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CISCO WAP321

A Cisco WAP321 az optimális teljesítmény érdekében egyszerű internet-hozzáférést kínál választható sávszélességgel (2,4 vagy 5 GHz). Segítségével könnyebben bővítheti a hálózatát, több helyi hálózat vezetéknélküli csatlakoztatásának lehetőségével. Vitathatatlan előnye, hogy a legtöbb eszközt csatlakoztatható ehhez a hozzáférési ponthoz ahelyett, hogy azokat kábellel kellene összeköttni. Ez egyszerűsíti az egyéb hálózati elemek telepítését, csökkentve a hálózatépítés költségeit.

A készülék támogatja a nagy sebességű Gigabit Ethernet LAN szabványt, és képes a kihívást jelentő alkalmazások kezelésére. Áramellátása Ethernet kábelen biztosítható (PoE). A belső antennának köszönhető elegáns, kompakt kialakítás és az univerzális rögzítő szerkezet révén mennyezeten, falon vagy asztalon egyaránt elhelyezhető. Az IPv6 támogatás előnyt jelent a jövőbeli hálózati alkalmazások és operációs rendszerek szempontjából, költséges fejlesztések nélkül. Ha biztonságos, gyors és egyszerű megoldást keres hálózata kialakításához, a Cisco WAP321 a megfelelő választás.

Méretek:
170 x 30 x 170 mm

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11n

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Power over Ethernet (PoE)

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 300 Mb/s

Típus

Típus Dual-band

Csatlakozók

LAN 1 ×

Antenna tulajdonságai

Antenna teljesítménye 2 dBi

Interfész

Haladó funkciók IPv6 Ready
SSID maximális száma 8 ×

Méretek és tömeg

Mélység 17 cm
Súly 275 g
Szélesség 17 cm
Magasság 3 cm
Kód:  CI100a4e
Termékszám:  WAP321-E-K9
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05