Oldal frissítése

CISCO SF110D-08HP

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CISCO SF110D-08HP

A Cisco SF110 széria modelljei képesek biztosítani a vállalati hálózat zavartalan működését mindenféle közbeavatkozás nélkül, így nincs szükség információtechnológiai szakembergárdára. Rögtön műkökdik, mihelyt kivettük a dobozból, és bedugtuk a csatlakozókat. Kiváló hálózati megoldás a kis-és középvállalkozások számára, hiszen az ő esetükben viszonylag nagy kiadást jelenthetnek a hálózat működtetésére fordított kiadások. A Cisco switche gondoskodik arról, hogy megbízható vállalati hálózat kapcsolja össze a számítógépeket, az alkalmazásszervereket és  a hálózati adattárolót (NAS), valamint a különböző eszközöket, például a nyomtatókat, a szkennereket és más irodai berendezéseket. A switch támogatja a PoE-t.

Fontosabb termékjellemzők

  • Nagy teljesítmény, kedvező áron
  • 4 PoE port (max. 32 W)
  • Zökkenőmentes multimédia streamelés (QoS)
  • Könnyen használható ("plug and play")
  • Energiatakarékos működés
  • Asztali verzió

QoS a folyamatos működésért

A Cisco SF110 biztosítja a switchektől általában elvárt funkciókat - a magas skálázhatóságot, a hatékony redundanciát - szoftver telepítése vagy  valamilyen beállítás megváltoztatása nélkül.  A switch gazdag QoS szabályozása révén a rendszergazda kijelölheti forgalom alapján a prioritást a nagyobb erőforrásigényű eszközök számára az adatátvitel folytonosságának a biztosítása céljából - a megfelelő beállításokkal a hang és videó, stb. mindig tiszta, sima és torzulásmentes lesz. A gyártó figyelmet fordított az IEEE 802.3az szabvány szerinti optimális energiahatékonyságra is.

Paraméterek

Méret

Szélesség 160 mm
Magasság 30 mm
Mélység 128,5 mm

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)
Funkciók L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service)

Sebesség

Váltókapacitás 1,6 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 100 Mbit

Tömeg

Tömeg 545 g

Portok

RJ-45 8 db
10/100Base-T 8

Portok

10/100Base-T 8
Kód:  CI98e6
Termékszám:  SF110D-08HP-EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10