Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

CISCO SF110D-05 Switch

5 3 értékelés
11 390 Ft

CISCO SF110D-05 Switch

A Cisco SF110 sorozat a vállalati hálózatot zökkenőmentesen, szabályozatlanul és beavatkozások nélkül tartja, így nincs szükséged az informatikai szakemberekre. Azonnal üzembe is helyezheted a dobozból kibontva a kábelcsatlakozók segítségével. Tökéletes megoldás kis- és középvállalkozások számára. Megbízható üzleti hálózat, mely csatlakozik a számítógépekhez, alkalmazáskiszolgálókhoz és adattárolókhoz (NAS), valamint termelési eszközökhöz, például nyomtatókhoz, szkennerekhez és egyéb irodai eszközökhöz.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagyszerű teljesítmény nagyszerű áron
  • Sima multimédiás átvitel (QoS)
  • Könnyen használható (csak kábelek)
  • Energiatakarékos működés
  • Asztali tervezés

QoS folytonosság és gond nélkül

A Cisco SF110 minden várt funkcionalitást, méretezhetőséget és beruházás megtérülését biztosítja - telepítő szoftver nélkül, vagy bármi egyéb szükséges segítség nélkül. A kapcsolókat úgy alakították ki, hogy minden iroda alapvető hálózati igényeinek megfeleljen. Továbbá támogatja a fejlett QoS-t is, amelynek nagy ahsznát veheted a nagyobb átviteleknél, például videohívásoknál, videó átvitelnél stb. Emellett még az IEEE 802.3az szabvány optimalizált energiahatékonyságát sem felejtették el.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 92,6 mm
Magasság 27 mm
Mélység 90,6 mm

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)
Funkciók L2, QoS (Quality of Service)

Sebesség

Váltókapacitás 1 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 100 Mbit
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec) 0,74 db

Tömeg

Tömeg 220 g

Portok

RJ-45 5 db
10/100Base-T 5

Portok

10/100Base-T 5
Kód:  CI98e3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SF110D-05-EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20