Oldal frissítése

Cicret Bracelet

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cicret Bracelet

2014 novemberében látta a fényt koncepció, amely ideális szimbóluma hordható technológia. Most a koncepció egy karkötőt Cicret valósággá válhat, és az viszont 2016 és 2017 kellene végre bejutni a kezét. És hogyan működik? Az elv a technológiai kütyük abban a tényben rejlik, hogy Cicret karkötő továbbítja a képet a mobil telefon vagy tabletta a kezét. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen olvasni az e-maileket, navigálni, nézni az időjárás, vagy használja a szociális hálózatok sem vettek a mobiltelefon a kezében.

Legfontosabb jellemzők

  • Kivetített mobiltelefon a kezét
  • Lehet használni a különböző bőrszín
  • Kompatibilis az Android és iOS
  • vízálló
  • sok funkció
  • cserélhető akkumulátor
  • több színben

Csak kezet

Cicret használ egy apró projektor vetíti a képernyőn a telefon vagy a tabletta közvetlenül az alkar. Bemutató aktiválja rázással a csuklóját. A kivetített kijelző vezérelhető, mint a képernyőn, a mobiltelefon. Hogyan lehetséges ez? Az egyes gerendák válaszul megszakítási keresztül, amely kiszámítja a pontos helyzetét, ha az ujj, ami lehetővé működtetni a vetített kép, mint egy kijelzőn.

sok funkció

Karkötő Cicret képes lesz használni mindenki, nem számít a bőrszín. Teljes kompatibilitás biztosításához eszközök Android vagy iOS. Emellett Cicret kell egy cserélhető akkumulátor, a gyorsulásmérő, LED, Bluetooth, WiFi vagy vízállóság. Termelő is lehetővé teszi, hogy az integrált memória 16/32 GB slot microSD memóriakártyán és a SIM kártyát, hogy képes teljesíteni karkötő telefon funkciót. Ez lesz több színben kapható.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kivitel és tartósság

Tok színe Narancssárga
Kód:  CICRET1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20