Oldal frissítése

Chemex CM-6A 6

4,7 13 értékelés
17 390 Ft

Chemex CM-6A 6

Otthon is kávéházi minőségű kávét szeretnél inni? A Chemex CM-6A 6 elegáns csepegtetős kávéfőző filteres megoldással készíti el a kávét. A kávéfőző akár 6 csésze kávé elkészítésére is alkalmas. A karbantartása meglepően egyszerű. Az egyszer használatos filtert a kávé elkészülte után egyszerűen dobd ki, és a kávéfőzőt alaposan öblítsd ki.

Egy bögre friss kávé a Chemex CM-6A 6 kávéfőzővel

  • Akár 0,88 l kávé készítésére alkalmas, ami mintegy 6 csészényit jelent
  • Az üveg színének köszönhetően irodai környezetbe és lakásba is remekül illik

Tippek, hogy hogyan készítsünk igazán finom kávét

Vegyél elő egy filtert a kávéfőzőhöz és készítsd ki a csészéket. A finomra őrölt kávét öntsd bele a filterbe. Az ideális mennyiség kb. 7 gramm 100 ml vízhez. A forrásban lévő vizet úgy 3-4 percig hagyd állni. Majd lassan, körkörös mozdulattal önts egy keveset a filterre. Ha frissen őrölt kávét tettél a filterbe, látni fogod, ahogy a kávé felszívja a vizet és habos lesz. 15 másodperc elteltével spirálosan, kívülről befelé haladva öntsd rá a szükséges vízmennyiséget. A kávé nem lesz annyira erős, ha gyorsabban öntöd a vizet.

Kód:  CHEPR012
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CM-6A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20