Oldal frissítése

Chemex CM-10A

4,7 13 értékelés
20 890 Ft

Chemex CM-10A

Szereted a friss kávé illatát? Az elegáns Chemex CM-10A filteres kávéfőző ideális az igazán ízletes kávé készítéséhez. A filteres kávéfőző akár 10 bögre lefőzését is lehetővé teszi. A karbantartása módfelett egyszerű. A papírfilter használat után eldobható a kávéfőzőt pedig rendesen el tudjuk mosni.

Chemex CM-10A kávéfőző főbb tulajdonságai

  • Akár 1,4 l kávé készítésére alkalmas, ami hozzávetőlegesen 10 csészét jelent
  • Barna és Átlátszó színe révén minden háztartásba tökéletesen illik

Mennyei kávé gyorsan és egyszerűen

Készítsd elő a filtert. Töltsd be a zamatos, finomra őrölt kávét a filterbe. A javasolt mennyiség 7 g (15 ml) 100 ml vízhez. A forrásban lévő vizet úgy 3-4 percig hagyd állni. Majd lassan, körkörös mozdulattal önts egy keveset a filterre. Hogyha friss kávét főzöl, látni fogod, ahogy lassan megszívja magát vízzel és felhabzik. Várj 15 kb. másodpercet, majd öntsd fel a szükséges vízmennyiséggel, spirálosan, kívülről befelé haladva. A lassú öntés erősebbé teszi a kávét.

Kód:  CHEDR036
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CM-10A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20