Oldal frissítése

WÜSTHOF CLASSIC 16cm-es séf kés

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WÜSTHOF CLASSIC 16cm-es séf kés

A Wüsthof sokoldalú konyhai kését nem csak a profi szákacsok, hanem az otthoni főzés szerelmesei is nagyra értékelik. Tökéletesen vághatsz vele húst, halat, zöldségeket és gyümölcsöket minden méretben. Nélkülözhetetlen segítőd lesz a konyhában. A séf kés, a precízen megmunkált Wüsthof Classic kollekciónak a tagja. 

Legfontosabb jellemzők

  • Sokoldalú
  • Anatómiailag formált fogantyú
  • Magas minőségű alapanyag
  • Tökéletes egyensúly
  • A népszerű Classic sorozat tagja

Gyártása

A kés pengéje egyetlen darab rozsdamentes acélból készült, speciális PrecisionEdgeTechnology technológiával, amely biztosítja a kivételesen hosszú élettartamot és a rendkívüli éles pengét. A rozsdamentes acélból készült test és a tartós műanyag markolat elegáns megjelenést kölcsönöz, és biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást.

Használata a konyhában

Nélkülözhetetlen kés, amely minden nap nagyszerű segítőd lesz a a konyhában. Könnyedén és örömmel lehet vele dolgozni, hála a tökéletes a egyensúlynak. Ideálisan szeletel, darabol és kockáz valamennyi alapanyagot.  Könnyen megbirkózik a lágy és kemény hozzávalókkal is. Miután a kést egy nedves ronggyal megtisztítottad, töröld szárazra.

 

Paraméterek

Típus

Kés típus Szakácskés
Nyél anyaga Acél, Műanyag

Penge

Penge anyaga Acél
Penge hossza 16 cm
Kód:  WUST014
Termékszám:  4582/16

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05