Oldal frissítése

FM transzmitterek

Az FM transmitterek lehetővé teszik, hogy még az öregebb autórádiókon is zenét játszhass le pendriveról, memóriakártyákról, mobiltelefonokról és más hordozható elektronikáról. Csak csatlakoztasd a transmittert az autó szivargyújtó aljzatába, keress egy olyan frekvenciát, amin nem sugároz rádióadó és ugyanazt az FM frekvenciát állítsd be mind az adóra, mind az autórádióra.

Folytatás
Az összes ennyiből: 66

FM transzmitterek

A FM transzmitterek kategóriában összesen 66 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20