Oldal frissítése

Drón védőtokok és hátizsákok

A drón hátizsák vagy a drón táska fontos eszköz minden drón tulajdonos számára, legyen kezdő vagy a repülési területen már gyakorlott profi. Ezek a különlegesen tervezett táskák biztonságos és kényelmes szállítást, tárolást és védelmet nyújtanak az értékes eszközök számára. Mit kínál még egy drón táska vagy egy drón hátizsák?

Folytatás
Az összes ennyiből: 14
DJI Phantom 3, 4 fekete - Hátizsák
DJI Phantom 3, 4 fekete
5
56 790 Ft
Raktáron 1 db
Hátizsák -

Drón védőtokok és hátizsákok

A Drón védőtokok és hátizsákok kategóriában összesen 14 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20