Oldal frissítése

Cerwin Vega XD5

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cerwin Vega XD5

Ha szüksége van a PC, Mac vagy a laptop, hogy adjunk egy pár nagy hangszórók, megfizethető áron, így csak Cerwin-Vega XD5 biztosít ilyen lehetőséget. A cég már több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a gyártási minőség hangszórók különböző alkalmakkor. Az előnye XD5 hangszórók kicsi és kompakt méret, miközben elegendő teljesítmény 50 watt. Tiszta hangzás támogatja az alacsony zajszintű erősítővel a tökéletes minden hangerőt.

Ezek a hangszórók is mágnesesen árnyékolt, így növelve azok alkalmazhatóságát. A tökéletes hangminőség sem szenvedett minőségű kivitelezés. Hangszórók történik nagy stílusú fekete fából készült szekrények nyújtanak abszolút stabilitás rezgés elleni még maximális terhelés. 

Hangszórók XD5 teljesen integrálható a hangrendszer. A 3,5 mm-es jack nyéllel együtt PC, valamint a hordozható eszközök, mint például okostelefonok, vagy iPod. Fel van szerelve egy fejhallgató-csatlakozó az esetre, ha nem zavarják meg szeretteit kihangosító. A kötet ezután szabályozó gombot az előlapon.


Műszaki adatok:

Jellemzők:
Nagy hang kiegészíti a PC, Mac vagy a laptop, és egyéb eszközök
Ideális zene, játékok és a termelés

végrehajtás:
kompakt méret
Mágneses árnyékolás interferencia ellen
A természetes hang a fa lapát
5 "-es mélynyomó és 1" magassugárzó
2 × 25 wattos erősítő beépített crossover

Fizikai jellemzők:
Méretek (H x Sz x H): 305 × 470 × 340 mm
Súly: 7,9 kg

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Kód:  CRW010c
Termékszám:  XD5

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05