Oldal frissítése

CELLY WALLY800WH fehér iPhone 7/8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CELLY WALLY800WH fehér iPhone 7/8

Bemutatjuk a kiváló minőségű, pénztárca kialakítású Celly mobiltelefon tokot. Ez a legapróbb részletekig átgondolt tok lenyűgöz mindenkit, praktikus és elegáns kialakításával. Első pillantásra felkelti a figyelmet PU bőr bevonata és mágneses csatja. Kinyitását nem kíséri semmilyen zaj, mint ahogyan az a tépőzáras kollégáinál megszokott. A mágnes rendszer egyszerű és hatékony.

Legfontosabb jellemzők

  • PU bőr
  • Tökéletes forma a telefonra szabva
  • Kemény elülső részén zsebek, különböző kártyákra van bankjegyekre
  • Mágnes rendszer

Praktikus segítő

Az olasz gyártó a végére hagyta a legjobbat. A pontosan kivágott keretnek köszönhetően fényképezhetsz és videót játszhatsz fel, anélkül, hogy kivennéd telefonod a tokjából. Ha az aktív munkában kimerülsz, egyszerűen alakítsd át a tokot állvánnyá, és játszd le kedvenc filmedet. Ez még nem minden, elülső részén zsebek találhatóak hitel- és egyéb kártyákra vagy bankjegyek tárolására.

Kód:  PP897z1b6e
Termékszám:  WALLY800WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10