Oldal frissítése

Celly WALLY576 fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly WALLY576 fekete

Kiválóra sikeredett tok, rekeszekkel a hitelkártyák számára

Bemutatjuk Önnek a kiváló minőségű Celly Wally tokot, amely pénztárca típusú. Ez egy nagyon kifinomult és a részleteiben jól átgondolt termék, amely folyamatosan meglepi Önt a praktikusságával és az eleganciájával.
Első pillantásra értékelni fogja a kellemes fekete PU eko bőrt a külső oldalon és a mágnessel történő bezárást. Ennek köszönhetően a tokot nem kell bonyolultan bepattintania vagy kellemetlen hangot produkálnia a tépőzár nyitásakor. A mágneses rendszer egyszerű és hatékony.

CELLY WALLY576

Elegáns pénztárca


CELLY WALLY576

Praktikus állvány

A Huawei P9 mobiltelefonhoz tervezték

Az olasz gyártó a legjobbat hagyta a végére. A Wally pontosan kivágott keretének köszönhetően anélkül készíthet fotókat és videókat, hogy ki kellene vennie a telefont a tokból. És hogyha az aktív munka elfárasztja Önt, akkor a tokból egyszerűen állványt csinálhat és a telefonján máris elindíthatja a kedvenc sorozatát.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Huawei
Telefon modell P9

Típus és anyag

Anyag Műbőr

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme
Kód:  PP897z1ns3
Termékszám:  WALLY576

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10